Sendikacıların ´geçmiş olsun´ ziyareti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir´e geçtiğimiz günlerde Tomruksuyu´ nda yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

GÜNCEL 27.06.2018 11:19:45 0
Sendikacıların ´geçmiş olsun´ ziyareti

Samandağ/SES

 Tüm Yerel-Sen Hatay Şubesi yönetimi, geçtiğimiz günlerde Samandağ Belediye Başkanı Methat nehir´e yapılan yumruklu saldırıyı kınadı.
Tüm Yerel-Sen Hatay Şube Sekreteri Hüseyin Orhan Yıldız, Şube Örgütlenme Sekreteri Muhsin Bağdad ve Şube Mali Sekreteri Engin Mansuroğlu, Samandağ Belediyesi Başkanvekili Meltem Ahraz Nural´ı ziyaret ederek, saldırıya ilişkin düşüncelerini aktırdı ve şiddeti kınadığıklarını ifade etti. Sendika yöneticileri, Nehir´in işçi ve emekçi dostu anlayışını takdir ettiklerini belirtti ve şiddetin her zaman karşısında oldukların, bu saldırının da kabul edilemez olduğunu belirtterek, Nehir´e geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediye başkanvekili Nural da sendika temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
CHP Samandağ ilçe eski başkanı İbrahim Aydoğan ve yönetimi de Nehir´i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aydoğan, 'Samandağ Belediye tarihinde yüzde 83 rekor oyla seçilmiş, halkın oylarıyla ve tevecühüyle seçilmiş bir belediye başkanına yapılan bu saldırı Samandağ toplumuna yapılmıştır. Bu saldırıyı varlığımıza, birlik ve beraberliğimize ve Samandağ´ın değerlerine yapılmış bir saldırıdır. Belediye başkanı Mithat Nehir bu topluma mal olmuştur. Hepimizin belediye başkanıdır. Bu saldırıyı yapanları ve şiddet iklimini yaratanları, buna çanak tutanları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Mithat Nehir başkanımız asla ve asla sahipsiz değildir' açıklamasını yaptı. Nehir de Aydoğan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Nehir´e ziyaretler sürüyor
Samandağ´ın Tomruksuyu mahallesinde bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan belediye başkanı Nehir´e geçtmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Sosyal medya hesaplarından Başkan Nehir´e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yapılan saldırıyı kınadı. Culha, 'Samandağ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir´e yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hiçbir saldırının Mithat Başkanı yıldıramayacağına inancımız tamdır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve dayanışma halinde olduğumuzu kararlıca ifade ediyoruz” ifadesine yer verdi.
Yaman da “Samandağ belediye başkanımız sayın Mithat Nehir´e yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyor kendisine geçmiş olsun diliyorum” ifadesiyle Nehir´e destek verdi.
Belediye meclis üyeleri, iş insanları, kapatılan Tekebaşı Belde Belediyesi Başkanı Mehmet Işık, kapatılan Yaylıca Belediye Başkanı Nadir Aslan, kapatılan Koyunoğlu Belediye Başkanı Celal Güzel, kapatılan Sutaşı Belediye Başkanı Ayhan Sağaltıcı, kapatılan Değirmenbaşı Belediye Başkanı Hüseyin Yoğun, kapatılan Tomruksuyu Belediye Meclisi eski Üyesi Ali Doğru, kanaat önderleri Vahit Tunç, Nehir´i ziyaret ederek saldırıyı kınadı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04