Sendikadan kaza sigortası yardımı

İskenderun Belediyesinde yetkili Hizmet-İş Sendikası, geçtiğimiz Ocak ayında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden belediye işçisi Mehmet duran´ın ailesine 30 bin lira sigorta parası ödendi.

3.07.2017 11:06:00 0
Sendikadan kaza sigortası yardımı

İAzganlık Belediyesinden İskenderun Belediyesine geçerek işçi olarak çalışan Mehmet Duran, Ocak ayında Karayılan Demir-Çelik yol çatında geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonrası bir süre Dörtyol Devlet Hastanesi´nde yoğun bakımda kaldı. Kurtarılamayarak hayatını kaybeden 14 yıllık kadrolu belediye işçisi Mehmet Duran´ın ailesine üyesi bulunduğu Hizmet-İş sendikası´nın şube yönetimi tarafından ferdi kaza sigorta bedeli olan 30 bin lira teslim edildi.

Sendikanın İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, çalışanlarına yönelik ferdi kaza sigortası yaptırdıklarını belirterek, 30 bin liranın da bu kapsamda teslim edildiğini kaydetti. Yetim, “Üyelerimize, hem sağlıkta, hem de olası bir ölümlü kaza durumunda sendikamız ile sigorta şirketimiz anlaşmalıdır. Belediye personelimiz olan ve geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Mehmet Duran kardeşimizin ailesine sigorta da şubemiz kanalıyla 30 bin lira yardım yapıldı. Hizmet-İş Sendikası olarak çalışanlarımızı, sağlıkta ve olası bir ölümlü kazalarda da sigortalıyoruz ve sigortadan faydalandırıyoruz. Tüm sendikaya üye çalışanlarımızın sağ salim işlerini yapmaları, mesailerini tamamlamaları ortak dileğimizdir” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22