Sendikadan örgütlenme çalışması

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran, örgütlenme çalışmaları kapsamında Hatay´da bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi, belediye yönetimleri ile üyeleri adına sorun ve önerileri görüştü.

5.08.2017 07:35:24 0
Sendikadan örgütlenme çalışması

 

MYK Üyesi Ahmet Yeşilağaç, Tüm Yerel- Sen Hatay Şube Başkanı Özgür Akın ve Tüm Yerel- Sen Hatay Şube Sekreteri Hüseyin Orhan Yıldız´ın da katılımıyla Defne Belediye Başkanı Op.Dr İbrahim Yaman´ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Hakan Kıran, belediye çalışmaları, personel sorunları ve çözüm önerilerini görüştüklerini bildirdi. Sendika üyelerinin sorunlarının çözümündeki hassas yaklaşımından dolayı Başkan yaman4a teşekkürlerini de ileten Kıran, “Sendikamız tüm Yerel-Sen´e üye olan Defne Belediyesi´nin değerli memur ve sözleşmeli personeline nezaket ziyaretinde bulunduk. Birlikte verimli bir çalışma ve tanışma ziyareti gerçekleştirdik” dedi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir´i ziyaretinde de işyeri çalışanlarının sorunları, çözüm önerilerinin ele alındığını kaydeden Genel Başkan Hakan Kıran, sendikaya üye olan isimlere de rozetlerini taktı. Kıran şu değerlendirmeyi yaptı: “Memur arkadaşlarım ve belediyeyle ilgili sendika genel merkezi olarak koyabileceğimiz katkıları paylaştık. Ben tüm yerel sen merkezinin 3 aydır genel başkanlık görevini yapıyorum. An itibariyle tüm yerel sen Türkiye´de 5 büyük şehir belediyesinin yetkili sendikadır. Bunlar Hatay, Aydın, Muğla, Tekirdağ ve İzmir büyük şehir belediyesinde yetkili sendikadır. Buna bağlı olarak ilçe belediyelerinde de yetkili sendika yaklaşık 11.000 üye sayısına ulaşmıştır. Bu hızlı ve büyük gelişme devam edecektir çünkü mücadele hattının en önünde yer alıyor almaya devam da edecektir. Tüm yerel sende geçmiş dönemden kalan bütün sendika birim ve birikimimizin tüm memurlarla, çalışanlarla, emekçilerle yine mücadele hattı kurmak elimizden gelen bütün çabayı bütün gövdemizle bütün fiziğimizle var olduğumuz için insanlar bizim sendikamızda bulunmayı ve örgütlenmeyi tercih etmektedir.Bu da bizim gururumuzdur. Bunu da tüm Türkiye´de başarmak gibi bir amacımız vardır. Göreve geldiğimizden bu yana iki tane şube oluşturduk. Bunlardan bir tanesi İstanbul´da bir tanesi de Balıkesir´dedir. Bundan sonra da şubelerimizi tüm Türkiye´de artırmaya çalışacağız.”


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

Paskalya'da dualar sağlık ve barış için

Muhtar Taş'ın adı oturduğu sokağa

İsraillin toprak alımına soru önergesi

İskenderun zemini çöküyor

Belediye "kariyer.net"le iş bulacak

12 bin dönüm tarım arazisi sular altında kaldı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38