SES, 29 yaşında

30 yıl önce bugün kurulan gazetemiz SES, yayın hayatında ikinci çeyrek asırdan gün almayı sürdürüyor. SES, bugün 29. kuruluş yılını geride bıraktı.

27.11.2017 11:41:09 0
SES, 29 yaşında

 

Gazetemiz ve çalışanlarına, geride kalan 29 yılda, yayınlanan haber ve fotoğraflarla 29 ödül de verildi.
Okurlarından aldığı destekle 29 yılı bugün dolduran ve 30. yılından gün alan SES, kuruluşunda belirlediği ilkeli ve doğru habercilik anlayışını, okurlarımızın verdiği güçle sürdürmeye devam ediyor.

Kaymakam Soytürk´ten kutlama
İskenderun Kaymakamı Recep Soytür, gazetemizin imtiyaz sahibi Ayşe Figen Arlı´ya gönderdiği mesajla, gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutladı. Kaymakam Soytürk, mesajında şunları belirtti: 'İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir.
Siz değerli basın mensupları ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken kamu görevi yapan önemli toplumsal aktörlersiniz.
Kamuoyunda “dördüncü kuvvet” olarak ta algılanan basının; habercilik yaparken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması oldukça önem arz etmektedir.
Hızla büyüyen ve gelişen ilçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür.
İskenderun basının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi ve mesleki ilke ve esaslara uygun yayın anlayışını sürdürmesi en büyük dileğimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle; 27.11.1988 tarihinde yayın hayatına başlayarak ilçemizdeki ekonomik ve sosyal gelişmelerin nabzını tutan Ses Gazetesi´nin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda başarılar dilerim.'


Anahtar Kelimeler: yaşında

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57