Sevgililer Günü kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü, diğer adıyla ´Sevgi Günü´ kutlandı. Bu yıl ki kutlamalar ekonomik krizin etkisinde gerçekleşince alışveriş oranının azaldığı belirtildi.

GÜNCEL 15.02.2022 17:33:41 0
Sevgililer Günü kutlandı

İskenderun/SES

Birçok kişi Sevgililer Gününde sevgisini birlikte zaman geçirerek göstermeyi tercih ettiği ifade edildi.

HBB´den 15 ilçede çiçek
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü´nde Expo 2021 Hatay seralarında yetiştirdiği binlerce çiçeği vatandaşa hediye etti. HBB´den yapılan açıklamada, 'Ekipler, Antakya´nın Kisecik bölgesindeki üretim fidanlığında yetişen binlerce sıklameni hazırladı, hazırladıkları çiçekleri 15 ilçedeki vatandaşlarla buluşturdu. ´Sevgiyle sarıl´ notuyla hediye edilen çiçekleri alan vatandaşların mutluluğu gözlerine yansıdı. Hatırlanmanın ve hediye almanın güzelliğini bir arada yaşayan Hatay halkı, 14 Şubat Sevgililer Günü´nün mutluluğunu büyükşehir ekiplerinin sürprizi ile bir arada yaşadı' ifadesine yer verildi. HBB Başkanı Lütfü Savaş da sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, “Her yıl bugünlerde buluşmak üzere. Sevgililer Günü´nüz kutlu olsun. Sevgiyle kalın, sevgiyle sarılın” ifadesiyle Sevgiler Günü´nü kutladı. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de gün kapsamında şehit Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal´ın annesi Nuran Vurdal ile şehit Piyade Onbaşı Mehmet Suay´ın eşi Berivan Suay´ı ziyaret ederek, çiçek ve hediye verdi.

'Sevgi; kalbin de anahtarı'
Yaşamın temel unsuru sevginin sevgi ve saygı ile pekiştiğini ifade eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Sevgililer Gününde yaptığı açıklamada pandemiyi anımsattı. Yönden, şunları belirtti: 'Bu yıl sevgimizi; kurallardan yana kullanmayı ve hatta sevgimizi; saygı ile de pekiştirerek, pandemi tedbirlerine riayet etmeyi, bu anlamda sevdiklerimizi ve sevenlerimizi riske atmamayı bir kez daha vurgularken, bu günün anlamına yönelik de şu ifadelere yer vermek istiyoruz; Sevgi; mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanın temel unsuru olduğu gibi kalbin de anahtarıdır. Sevgi ve hoşgörünün hüküm sürdüğü toplum geleceğe de umutla bakacaktır. Bu doğrultuda birbirimizi beklenti içine girmeksizin gönülden seversek üzerinde yaşadığımız dünya daha da güzelleşeceği şüphesizdir. Hayatımızın her anı ve her alanına sevgi, saygı ve hoşgörüyü egemen kılarsak, huzur, mutluluk ve esenlik içinde bir yaşam sürmemiz de bir o kadar kolaylaşacaktır. İnsanların birbirlerini en masum duygularla sevdiği, birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir dünya esas almak suretiyle savaşlara, çatışmalara, kavga ve kargaşalar ile nifak yaklaşımlara yer vermemeliyiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19