SGK´dan ´yapılandırma bilgilendirmesi´

Hatay SGK İl Müdürlüğü, Antakya´nın ardından kentte faaliyet gösteren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerine yönelik ‘7143 sayılı yapılandırma kanunu ve bazı alacakların yeniden yapılandırılması´ konusun

GÜNCEL 6.07.2018 11:43:58 0
SGK´dan ´yapılandırma bilgilendirmesi´

İskenderun/SES

 İTSO´da düzenlenen bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Ekonominin ülkemizdeki sıkıntılarını gidermek amacıyla taksitlendirmelere bağlı olarak, yeniden yapılandırmalara bağlı olarak yasalarımız çıktı. En son çıkan 7143 sayılı yasa piyasalardaki sıkıntıları gidermek, maliye ile olan problemleri ortadan kaldırmak ve mükelleflerin nefes almasına borçlarının taksitlendirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu yapılandırma ve borçların taksitlendirilmesi özellikle iş verenlere, ticaret erbabı kişilerle birlikte bizim de işlerimizi kolaylaştıracak bir düzenlemedir. Bu yapılandırma sürecinin çok iyi değerlendirilmesi gerekir” dedi.
SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal da yapılandırma kanunu bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin son çıkan yasa ve düzenlemeleri anlattı. Yapılandırmaların 6, 9, 12 veya 18 taksit halinde ödenebileceğini belirten ve mükelleflerin bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Bal, yapılandırma başvurusunun 31 Temmuz tarihinde sona ereceğini anımsattı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57