'Şimdi hasat zamanı'

31 Mart seçimlerine ilişkin değerlerlendirdi

GÜNCEL 18.01.2019 18:22:11 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun´da muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Savaş, toplantıda Savaş, İskenderun ve Arsuz´da yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında da açıklama yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun ilçe örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıda yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Savaş, “Tüm zorluk ve engellemelere rağmen önemli projeler geliştirdik. Şimdi hasat zamanı. Seçim çalışmalarımızda çok adım atmamız lazım” açıklamasını yaptı.

Savaş: Seçimlerinden zaferle çıkmamız gerekiyor
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile partinin İskenderun Belediye Başkan adaylarının da katıldığı ziyarette, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile İskenderun Belediye Başkanlığı seçimlerinin “iki adaylı” bir seçime doğru eğilim gösterdiğini anlatan HBB Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş, Hatay´daki belediye seçimlerinden zaferle çıkmaları gerektiğini ifade etti. CHP il ve ilçe örgütlerinin seçim süresince sahada olacaklarını, çalışma alanlarını genişleterek yılmadan ve yorulmadan çaba göstereceklerine İskenderun´daki battı-çıktı projesi çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Savaş, şunları söyledi: “Yeni düzenlemeler nihai bir tablo değildir. Trafiği istenilen seviyeye getirmek istiyoruz. Yaşanan zorlukları ve sıkıntıları değerlendiriyoruz. Arsuz´unn Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinde başlattığımız altyapı çalışmalarının yarısını tamamladık. Bölgedeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Medeniyet sadece siyasal veya kültürel birikim değil, altyapıdır.'

Dernekte de vatandaşlara buluştu
Kahvaltı sonrası“ Dumlupınar, Esentepe, Numune Mahalleleri Yardımlaşma Derneği´nde vatandaşlarla da buluşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, İskenderun Belediye Başkanlığı seçimini kazanmaları halinde büyük avantaj elde edeceklerini, EXPO´nun kente değer katacağını ve büyük bir eser kazandıracaklarını söyledi. Savaş, 'Projeyi hayata geçirdiğimizde üç ilçenin kavşak noktasında 170 dönümün üzerinde tesis inşa edeceğiz. Ülkenin bulunduğu ekonomik sıkıntılar ortada. Mart´ın sonu bahardır. Sadece siyasal bahar değil ekonomik baharı da birlikte yaşayacağız. Bu yüzden çok çalışacağız. ´Gidemediğin yer senin değildir´ diye bir deyiş vardır. Her insanın ulaşabilecek ve uzlaşabilecek bir noktası da vardır. Empati ve sempati kurarak gönüllerde sevgi biriktirmeliyiz. skenderun bizim için büyük önem taşımaktatır ve kazanmak için gayret göstereceğiz' diye konuştu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29