Sınırda denetim

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile birlikte sınır birliklerinde incelemede bulundu

GÜNCEL 11.05.2019 09:27:44 0
Sınırda denetim

İskenderun/SES

 Aynı gün Hatay´a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin terörle mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sınır birliklerini denetlemek üzere bölgede bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Sayın Yaşar Güler ile beraberindeki heyet Hatay Valiliğini ziyaret etti. Havaalanında karşılanan Bakan Akar´ı valilikte Hatay Valisi Rahmi Doğan´ın yanı sıra Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Salih Altun ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Akar ve beraberindeki heyet Vali Doğan´ın makamına geçti.

Akar´ın ziyaretinden önce İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, aynı gün havayolu ile Hatay´a geldi. Bakan Yardımcısı Ersoy´u havalimanında Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli karşıladı. Daha sonra İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve beraberindeki heyet bölgede yürütülen terörle mücadele ve diğer çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Hatay İl Jandarma Komutanlığına geçti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10267,09%-0,10
  • DOLAR

    32,29% -0,12
  • EURO

    34,83% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2414,46% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21