Şirin, CHP Arsuz´a yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi´nin İskenderun eski Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Şirin, Arsuz CHP İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu bildirdi. Şirin, geçtiğimiz dönem de ilçe başkanlığı için yarışmıştı.

19.07.2017 11:04:42 0
Şirin, CHP Arsuz´a yeniden aday

 

CHP´de kongre sürecinin başladığını belirten Mahmut Şirin, yaptığı yazılı açıklamada, yeniden aday olduğunu açıkladı. Şirin, demokratik bir yarışa girdiklerini ve partiyi bir adım bile olsa ileriye taşımayı amaçladıklarını belirtti.
Mevcut yönetimle ilgili değerlendirme platformunun kongre olduğunu ve iki yıllık çalışma sürecindeki emeklerine saygı duyduklarını kaydeden Mahmut Şirin, tüm üyelere delege seçimlerine müdahil olmaları çağrısında bulunarak oy kullanmalarını istedi.
“Bu parti içi yarıştır ve demokratik bir şekilde yarışacağız” diyen Şirin, açıklamasında şunları belirtti: “Tüm üyelerimizi delege seçimlerine müdahil olmasını ve demokratik bir ortamda sandığa gidip oy kullanmalarını istiyorum. Burada üyelerin kendi delegelerini seçmesi, delegelerinde kendi ilçe başkanını seçmesi partimize büyük fayda sağlayacaktır. Bu karanlık süreçte, cumhuriyetimize, Atatürk´ümüze, laikliğimize, ilkelerimize, yaşam tarzımıza, giyimimize, sosyal hayatımıza, özel hayatımıza, aile hayatımıza ve hatta psikolojik anlamda her türlü baskıyı yapan şu anki mevcut iktidara karşı, çocuklarımızın geleceği için, vatanımız için, şanlı bayrağımız için ve şehitlerimiz için hep birlikte mücadele edeceğiz. 2019 seçimlerine çok güçlü girmeliyiz ve kesinlikle bu karanlık güçlerin, şuan ki mevcut iktidarı, ülkeyi kaosa sürükleyen, ülkeyi yobazlarla dolduran, vatan hainlerine kucak açan iktidara karşı CHP olarak sonuna kadar mücadele etmek adına elimizden gelen her şeyi yapmak için CHP Arsuz İlçe Başkanı adayı olacağım.”


Anahtar Kelimeler: Şirin Arsuz yeniden aday

C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00