Şirin yanıt verdi: “Asıl siz kendinize gelin!”

TBMM´de Çarşamba günü yumruklu kavgaya neden olan 'Cumhurbaşkanına hakaret' gerginliği, Özkoç hakkında milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlanması ile yeni bir boyuta taşınırken AKP İskenderun ile CHP Ars

SİYASET 7.03.2020 07:59:51 0
Şirin yanıt verdi: “Asıl siz kendinize gelin!”

 

AKP İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven´in CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç´u ‘hadsiz´ olmakla suçlayarak kınamasına, CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin yanıt verdi: “Asıl siz kendinize gelin!”

Av. Güven´den ‘sinir ucu´ yorumu
AKP İlçe başkanı Av. Güven, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye´nin hassas bir dönemden geçtiği günlerde CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç´un, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik ifadelerini hadsiz olmakla eleştirdi. kınadığını belirtti. Güven´in açıklaması şöyle: “Farklı görüşte olabilirsiniz, Cumhurbaşkanımızı sevmek zorunda da değilsiniz, Hükümet en doğru işi yapsa alkışlamak zorunda da değilsiniz fakat ülkenin Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız! Muhalefet Partisinin bir üyesi olup Devletin en yetkilisine saygısızca, acımasızca olumsuz cümleler kurmanızı, böyle bir zamanda kargaşa çıkarmak için bilinçli yapılan bu hareketinizi, elbette ki görmezden gelemeyiz. Sağduyulu olmak ve Devletin yanında olmak varken, insanların sinir uçlarına dokunan bu tarz olaylarla dikkat çekip, kötü planlar içine giren bu zihniyete acilen kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum.”

Şirin: Özkoç´un yanındayız
AKP´li Güven´in Özkoç´la ilgili açıklamasına yanıt veren CHP Arsuz İlçe Başkanı ise gelişmeleri değerlendirdi, “Özkoç´un yanındayız” mesajı verdi. Şirin´in açıklaması şöyle: ““Asıl siz kendinize gelin. CHP Arsuz İlçe örgütü olarak CHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Engin Özkoç´un sonuna kadar yanındayız. Sayın Güven, onlarca şehit verdiğimiz, yüreğimizin yandığı, gencecik fidanları toprağa verdiğimiz bu dönemde, Mısırlı Esma için gözyaşı döken, Suudi Kralı için ulusal yas ilan eden; ancak Suriye´de verdiğimiz şehitlere rağmen yüzünde güller açan, 38 şehidimiz için tatmin edici bir açıklama yapmayan AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan başta olmak üzere tüm AKP´li yöneticilere sormak istiyorum. Sizce BOB eşbaşkanının, Ortadoğu da Müslümanların katledilişlerinde payı var mıdır? İskenderun Akp ilçe Başkanı Sayın Güven´e şunu da hatırlatmak isterim ki başkomutanlık saraylarda oturmak ile olmaz. Bizim bir tek Başkomutanımız vardır, o da Mustafa Kemal Atatürk´tür.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19