“Siyaset güven istikrar kazandı”

AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, partisinin 16. kuruluş yıldönümü dolayısı yaptığı açıklamada göreve geldikleri tarihten bu yana “Türkiye´nin gelişimi ve değişimi için her zaman AK Parti sevdalıları olarak” çalıştıkların

16.08.2017 10:36:55 0
“Siyaset güven istikrar kazandı”

 

“Biz davamıza da, kurucu ilkelerimize de liderimize de gönülden bağlıyız” diyen Ahmet Atıç, açıklamasında dostluk ve kardeşliğe vurgu yaptı. Atıç, “Nice zorlukları aşacak, başarılara imza atacağız. Biz davamıza da, kurucu ilkelerimize de liderimize de gönülden bağlıyız. Biz düşmanlıktan değil dostluktan, kardeşlikten yanayız. Biz koltuklara mevkilere, makamlara değil, Türkiye´ye, milletimize sevdalıyız. Şunu rahatlıkla söylüyorum; Ak Parti 16 yıl olduğu gibi bugünden de sonra Türkiye´nin tek umudu olamaya devam ediyor. Milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk. Türkiye´yi karanlıktan aydınlığa çıkardık. 14 Ağustos 2001´de sizin liderliğinizde diktiğimiz fidan bugün 16 yaşında genç bir çınar oldu” dedi.

AKP´nin kurulduğu 14 Ağustos 2001´i Türkiye tarihi açısından bir dönüm noktası olarak yorumlayan Atıç, partinin iktidarıyla ülkenin çehresinin değiştiğini ve köklü reformlara imza atıldığını ifade etti. Atıç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ak Parti; İktidara geldiği 3 Kasım 2002´den bu güne kadar Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmış ve milletin kendisi olmuştur. Ak parti, kurulduğu günden bu güne kadar kendisini millete adamış Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere, hizmetlere ve reformlara imza atmıştır. Ak parti iktidarının hizmetlerini gören halkımız ise verdiği oylarla iktidarımızı daha da güçlendirmiştir. Türkiye´deki demokrasi anlayışını daha da güçlendiren Ak Parti, ülkenin her kesimine hitap etmekte ve her alanda milletimizle kucaklaşmaya devam etmektedir.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23