Siyasetçilerden kutlama ziyareti

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, beraberindeki partililerle birlikte bir süre önce İl Başkanlığına seçilen AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ile CHP İl Başkanı Av. Servet Mollaoğlu´na hayırlı olsun

SİYASET 16.03.2018 10:06:10 0
Siyasetçilerden kutlama ziyareti

 

Ziyaretlerde Dr. Necmettin Çalışkan´a Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Ege, İl Başkan Yardımcısı Serdar Özal, Antakya İlçe Başkanı Abdülhadi Bük eşlik etti. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Arsuz Belediye Başkanı Nazmi Culha´nın da hazır bulunduğu görüşmelerde ülke gündemi değerlendirildi.

Ülkenin son günlerde ciddi sorunlar yaşandığını belirten SP GİK Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, “Bu sorunları kutuplaşarak değil birlik beraberlikle aşabiliriz” dedi. Ülkedeki tüm STK, siyasi parti temsilcileri bir araya gelip Hatay´ı ve ülkeyi en iyi yerlere getirebilmek için çalışma önerisinde bulunan Çalışkan, yeni il başkanlarının bu konuda hassas ve kucaklayıcı kişiliklerine dikkat çekti.

AKP İl Başkanı İbrahim Güler, “memleketin meselelerinin çözüm için el birliği ile hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bunu tesis etmek için gayret edeceğiz” derken, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, gerginliğin had safhada olduğu bir dönemde ülkenin birlik beraberliğe çok ihtiyacı olduğunu söyledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00