´Siyasetin yüksek tansiyonu bir yerde patlar´

Saadet Partisi Kırıkhan ilçe teşkilatı yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Saadet Partisi Kırıkhan ilçe Başkanlığına yeniden Atilla Erol yeniden seçildi.

SİYASET 21.01.2018 16:58:01 0
´Siyasetin yüksek tansiyonu bir yerde patlar´

 

SP Kırıkhan İlçe Başkanı Erol, 'Türkiye, adil yeni bir dünya düzeni kurmak için yılmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kongreye, Saadet Partisi GİK Üyesi Mustafa Kaya ve Hatay İl Başkanı Mustafa Ege de katıldı.
Kırıkhan Esnaf Kefalet Kooperatif Salonu´nda yapılan kongrede konuşan Saadet Partisi GİK üyesi Kaya, yeni yönetime başarı diledi ve “Türkiye´nin dört bir tarafında kanat çırpmaya devam eden insanları her gördüğümde ülkemizin geleceği adına ümidimi bir kez daha tazeliyorum” dedi. Kaya, şöle konuştu: 'Haklı çıkmasaydık keşke, dediğimiz birçok olay yaşıyoruz. Zaman zaman anlaşılmadık, kimileri tarafından hakir görüldük, ötekileştirildik. Ama ne yaptığını ne niçin söylediğini bilerek bu zaman kadar kendimizi muhafaza ettik. Geriye baktığımızda milletimizi hangi konuda yanılttık? Ergenekon, FETÖ, çözüm süreci, AB, ABD, Suriye, Barzani, Obama, İsrail ile ilişkiler, incirlikle ırakta verilen destek konularında ´yapmayın, etmeyin´ dedik. Hangisinde haksız çıktık? Komplo teorisi şeklinde itham edildik, hakir gören oldu ama hep haklı çıktık. Bugün hepsi için ´aldatıldık´ demiyorlar mı? Keşke haklı çıkmasaydık da bu milletin yüzü gülseydi. Bugün insanların bir birine düşmanca baktığı bir noktaya doğru hızla götürülüyoruz. Meclis´te ve ekranlarda siyasileri izlediğimizde, çocuklarımız o kötü sözleri duymasın diye kanal değiştirmek zorunda kalıyoruz. Siyasilerin bu ayrıştırıcı dili kullanmalarıyla beraber tabandaki insanların bir birinden ayrıldığını, barış ve huzur ortamından koptuğunu, insanların biriyle komşuluk ilişkisi yapmayacak noktaya geldiğini görüyoruz. Siyasilerin sorunları konuşmak yerine kavgalarına şahit oluyoruz. Bu yüksek tansiyon bir yerde patlar. Bir ülkeyi bu yüksek tansiyonla taşımaya çalışırsanız bir süre sonra sorunları doğru analiz etme erdemini terk edersiniz. Siyaset kurumuna olan güvenin azaldığı bir durumda ‘durun kalabalıklalar bu sokak çıkmaz sokak´ diyen birileri varsa, inatla kınayanların kınamasına aldırmadan hâlâ kendi doğrularını bu topluma aktarmak için mücadele ediyorlarsa Allah´ın izni ile endişe edilecek bir durum yok çünkü Saadet Partisi var. Kırk yılı aşkındır çizgimizde sapmadan Saadet Partisi hamlesi yapıyoruz. Buradaki manzara ülkemizin geleceği için bir ümit taşıyor.'


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00