'Siyasette hata yapmayacağım'

Yapılacak ilk seçimlerde İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı olmayı planlayan Prof. Dr. Zafer Doğantan, kendisini tanıttığı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET 23.08.2022 16:02:18 0

Akın Bodur/İskenderun

Partisinin yönetim kurulunun bazı üyeleri ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte gazetemize yaptığı ziyarette, yazı işleri müdürümüz Sadet Berkyürek ve muhabirimizle görüşmesinde, Hataylı olduğunu ve 44 yıl akademisyenlik yaptığını anlatan Doğantan, 'Hedefim, her yerde bilinir olmak. Emek yoksa başarı olmaz. Emeksiz başarı olmaz' dedi.
yaptığı ziyaretlerle halka kendini anlatırken, yörenin sorunlarını dinleyip, görüş alışverişinde bulunduğunu anlatan İYİ Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Zafer Doğantan, 'Ülke kötü yönetiliyor. kötü yöneliyorsa, yapılması gereken şey, düzeltmek için bir uçundan tutmaktır. bir ucundan tutmak için siyasete İYİ Parti´den atıldım. Siyasetten emekli olunmaz. Ben de siyasetten emekli olmayacağım. Çünkü, hata yapmadan yoluma devam edeceğim' değerlendirmesini yaptı.
İYİ Parti´nin birleştirici olup, ötekileştirmeyi ötelediğini ifade eden Doğantan, 'İlk seçimde partimiz merkezde ve ana parti olacak' diye konuştu. İYİ Parti´nin de arasında olduğu 6´lı masayı oluşturan her partinin seçime milletvekili listesi ile girip gücünü göstermesi gerektiğine inandığını ifade eden Doğantan, '6´lı masa seçim zamanı bir araya gelerek, seçim ve sandık güvenliğini de oluşturabilmeli' diye konuştu.
Doğan´tan, aday olup milletvekili seçilmesi halinde Hatay´ın sorunlarını çözümü için parlamentoya taşıyacağını, eğitimden adalete; tarımdan hayvancılığın desteklenmesine ve ekonomiden dış politikaya kadar ilgileneceğini, bunun ülke, ailesi ve yol arkadaşlarıma sorumluluğu olduğunu belirtti. Doğantan, sahada yaptıkları çalışmalarda yöre halkının milletvekili seçimleri için doğru adayı aradığını gördüğünü de belirtti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00