“Siyasi kimlikleri bir tarafa bırakalım”

Hatay Kent konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, ‘Hatay Hakkını istiyor´ imza kampanyasına tüm siyasi kimliklerin bir tarafa bırakılarak destek olunmasını istedi.

8.08.2017 12:25:04 0
“Siyasi kimlikleri bir tarafa bırakalım”

Kimyon, “Bu kampanya için hepimizin birlik içerisinde olması gerekir. Hatay´ın gelişimine katkıda bulunacak olan teşvik bölgesinin bir kademe yükseltilmesi tüm Hataylıların yararına olacaktır” dedi.

Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, 4´üncü teşvik bölgesinde yer alan Hatay´ın 5´inci teşvik bölgesine alınması için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın imzasıyla başlatılan “Hatay halkı hakkını istiyor” imza kampanyasına destek verdi. İmza kampanyası ile talep edilen teşvik bölge değişikliğinin olumlu sonuçlanmasının kentin gelişimine artı katkılar sağlayacağına inandığını belirten Dr. Kimyon, Hatay´ın 4´üncü teşvik bölgesinden 5´inci teşvik bölgesine geçtiği zaman yatırım anlamında buradaki iş hayatı canlanacağı gibi Hatay´daki işsizliğe çözüm olması açısından da önemli bir katkı sunmuş olacaktır. Bu kampanya için hepimizin birlik içerisinde olması gerekir. Hatay´ın gelişimine katkıda bulunacak olan teşvik bölgesinin bir kademe yükseltilmesi tüm Hataylıların yararına olacaktır. Tüm siyasi farklılıklarımızı bir kenara bırakarak bu kampanyaya destek vermek boynumuzun borcudur. Yatırımların artması kentimizin ekonomisinin canlanmasına ve en önemlisi de Hatay´daki işsizliğe çözüm olması açısından bu kampanyaya Hatay Kent Konseyi olarak destek veriyoruz. Hataylı bütün hemşehrilerimizi imza kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00