Sokak hayvanlarına mama ve su bırakıldı

Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Arsuz İlçe Jandarma ve Arsuz Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağı dolayısıyla sokak hayvanlarının beslenmede sıkıntı yaşamamaları için sahaya indi.

GÜNCEL 19.04.2020 15:19:09 0
Sokak hayvanlarına mama ve su bırakıldı

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında sokak hayvanlarının da beslenmesine yönelik çalışmaya bugün Arsuz´da devam edildi. Geniş ve çok parçalı bir yerleşim alanına sahip Arsuz´da sokak hayvanları için ortak çalışma yürütüldü. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Cüneyt Çağlar, sokak hayvanlarının aç kalmaması adına böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti. Çağlar, “Yaşadığımız küresel salgın sürecinde can dostlarımız sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı hareket ediyor, onların aç kalmamaları için gereken önemi gösteriyoruz. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı bu hafta sonunda sokak hayvanlarının beslenmelerine yönelik çalışmalarımıza hız verdik. İl ve İlçe personellerimiz, veteriner hekimlerimiz, sokak sokak gezerek beslenemeyen hayvanlar için mama ve su bıraktılar. Can dostlarımızı seviyoruz ve onlarında yanındayız.” dedi.

Sokak hayvanlarını besleme çalışmasına, Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge şube Müdürü Cüneyt Çağlar, Arsuz Belediyesi ekibi, Arsuz İlçe Jandarma ve veteriner hekimler ile teknik personel katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22