Sokak yasağına hazırlık

Hataylıların hafta sonu 48 saatlik sokağa çıkma yasağına hazırlıklı olmaları istenirken, yasağın 23 Nisan´ın ardından 4 günlük bir süreyi kapsaması bekleniyor.

HATAY 16.04.2020 00:17:16 0
Sokak yasağına hazırlık

Hatay Valiliği, ilçe kaymakamlıkları ile belediye başkanları 17-19 Nisan tarihleri arasında uygulanacak 48 saatlik sokağa çıkma yasağına yönelik hazırlık çalışması yürütüyor. Yapılan duyuru ile de halkın 2 günlük yasağa hazırlıklı olması çağrısı yapıldı.

Hatay Valiliğinin ‘önemli duyuru´ başlığıyla yaptığı ve kurum ve kuruluşlar tarafından da paylaşılan çağrısında cumartesi ve pazar gürleri uygulanacak sokağa çıkma yasağından dolayı ihtiyaçların planlı bir şekilde temin edilmesi gerektiği hatırlatıldı. Duyuruda, “Çiftçilik yapan vatandaşlarımızın hata sonu sokağa çıkma yasağından dolayı tarımsal faaliyetlerini buna göre planlamaları gerekmektedir. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeni ile semt pazarlarımız kapalı olacaktın. sokağa çıkma yasağına uymayan vatandaşlarımız hakkında idari para cezası uygulanacaktır. bu salgını önlemek için sabır, birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz, birlikte başaracağız. Sağlığımız için alınan kurallara riayet edelim” denildi.

23-26 Nisan arası da yasak mı?

Öte yandan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resmi tatil olan 23 Nisan dolayısıyla bir sonraki haftasonu için sokağa çıkma yasağının, bu tarihle birleştirilerek 23-26 Nisan tarihleri arasında uygulanması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: Sokak yasağına hazırlık

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00