Sokakta parti üyeliği

Havuzlu Çarşı’da stand açan Gelecek Partisi’ne ilk gün 87 üye kaydı yapıldı

SİYASET 14.01.2023 14:49:00 0
Sokakta parti üyeliği

Akın Bodur/İskenderun

Birkaç ay sonra yapılacak milletvekilliği genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçim takvimi yaklaştıkça, siyasi partilerdeki hareket de artıyor. Gelecek Partisi İskenderun'da Kanatlı Caddesinin Havuzlu Çarşı bölgesinde kurduğu stantla partisini tanıtıyor, yapacaklarını anlatıyor ve ikna ettiği yurttaşları partisine üye kaydediyor.

İlk gün 87 üye kaydı

Stant önünde halka çay ikram eden Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı yöneticileri, partilerine üye kaydı da yaptı. Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, iki gün süren stant etkinliklerinde ilk gün temas kurup partilerini anlattıkları 87 kişiyi partilerine üye kaydı yaptıklarını söyledi. Yılmaz, etkinliğin ikinci gününde partilerine üye kayıtlarının sürdüğünü anlattı.

Halka çay ikram etti, kahve içmeye partiye davet etti

Halka dağıttığı broşürün bir yüzünde yörede yaptıkları çalışmaların fotoğraflarına yer veren Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yörede yaşayanları tanışmak ve kahve içmek için parti binalarına davet etti.

Yılmaz, halka dağıttığı broşürde İskenderunlulara da şöyle seslendi: "... güçlü bir toplum olabilmek, toplumun geleceğini şekillendiren, teknoloji, eğitim, sanat ve spor birçok bilim dalımızı birlik ve beraberlik içerisinde güçlendirmek; daha iyi bir gelecekli yıllar yaşamak ve yaşatabilmek için, gelecek nesillerimiz in geleceğini inşa etmek amacı ile ilk davamız ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan vatan topraklarımıza, şanlı bayrağımıza ve ilkelerimize sahip çıkarak; yüreğimizdeki sevgi, dürüstlük ve inançla; milletimizi refaha, aydınlığa kavuşturmak için çıktığımız bu yolda halkımızla tanışmaktan onur duyacağımızı belirterek acı kahvemizi içmeye parti binasına bekliyoruz."


Anahtar Kelimeler: Sokakta parti üyeliği

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00