Soruşturma bitene kadar konuşmayacak

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ile ilgili sosyal medyadaki paylaşımlarla ilgili iddialar üzerine açılan soruşturma sonuçlanana kadar bu konu ile ilgili konuşmayı doğru bulmadığın?

GÜNCEL 10.05.2020 00:22:11 0
Soruşturma bitene kadar konuşmayacak

HBB Başkanı Lütfü Savaş, katıldığı bir televizyon programında HATSU Genel müdürü ile ilgili iddiaları değerlendirdi, buna ilişkin soruları yanıtladı. Başkan Savaş, 'Bu olaydaki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, yani beni dövmek” dedi. Bunun farında olarak iddialarla ilgili konuşmadığını kaydeden Başkan Savaş, hem iddiaların sahibi Mehmet Ezer hem de Genel Müdür Çaparali hakkında soruşturma açıldığını ifade etti.

Başkan Savaş, konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu olaydaki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, yani beni dövmek. Ben bunların hepsinin farkındayım, o yüzden cevap vermedim. Ardından soruşturma açtığımızı toplumla paylaştım. Bunun dışında konuşmam doğru olmayacağı için cevap vermedim. Bu toplumu kaosa sürükleyecek herkesin karşısındayım. Çünkü Hatay halkı bana Hatay´ı emanet etmiştir. Belediye başkanı olarak yapmam gereken ne varsa yaparım. Sayın Genel Başkanımız beni aradı her şeyin farkında olduğunu ve canımı sıkmamamı söyledi' dedi. HATSU´da gruplaşma olup olmadığı sorusuna yanıt veren Başkan Savaş, “HATSU´da hiçbir gruplaşma yok. 14 ay önce olan bir olayın bu zamana taşınmasını doğru bulmuyorum. Gördüğüm kadarıyla çözüme kavuşturulamayacak bir şey de yok ama ikisi için de soruşturma açtık. Soruşturma bitene kadar bu konu ile ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Sonucunu da kamuoyu ile paylaşacağız.”

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,41% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24