Sosyal tesis yeniden hizmete açıldı

6 şubat depreminde zarar gören ve yeniden onarılan İskenderun Belediyesi 3 Nolu Sosyal Tesisi, İskenderun Cafe olarak hizmete girdi.

İSKENDERUN 7.11.2023 17:19:00 0
Sosyal tesis yeniden hizmete açıldı

Depremde zarar gören, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan tesisin açılışı Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’in de katıldığı dua, tören ve kokteylle gerçekleştirildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın evsahipliğinde gerçekleşen açılışa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve oda başkanları katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, deprem öncesi dar gelirli ve ağırlıklı emeklilerin yararlandığı tesisi yeniden açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Tosyalı, “Yenilenen konsepti ve hizmet anlayışı ile sahilimizin en güzide noktasında tekrardan hizmete giren İskenderun Cafe sosyal tesisimiz kıymetli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de, yaşanan depremde insanların sevdiklerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını, ancak yaşamın devam ettiğini vurguladı, tesisin yeniden kente kazandırılmasından ve halkın hizmetine verilmesinden dolayı Tosyalı’ya teşekkür etti.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ise deprem felaketinin ardından şehrin hızlı bir şekilde toparlanması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Millet olarak düştüğümüz yerden kalkmasını iyi biliriz. Devletimiz ve milletimiz el ele daha iyi hale geleceğimize inancımız tam. Hizmete giren tesisin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Sosyal tesis yeniden hizmete açıldı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19