‘Söz Erkeğin’ programını tanıttı

Arslan Yapım Prodüksiyon firmasının, yeni yılda ve ocak ayında televizyon kanalında canlı oynatılacağını belirttiği ‘Söz Erkeğin’ adlı televizyon programının tanıtımını yapıldı.

GÜNCEL 30.11.2022 17:00:00 0
‘Söz Erkeğin’ programını tanıttı

İskenderun/SES
Program için iki televizyon kanalıyla görüşmenin yapıldığı belirtildi. 
İskenderun'daki Anka Cafede düzenlenen toplantıda konuşan ve kendisini programın yapımcısı olarak tanıtan Mehmet Ali Arslan, hazırlayacakları programda, kadın-erkek ilişkisinin ele alınacağını, bu ilişkideki psikolojik ve ekonomik yaklaşımlar, aralarındaki bağlılık ve kopukluk ile şiddetin ele alınacağını ifade etti. Arslan, "Söz Erkeğin" adlı programın her izleyicinin kendinden bir parça bulabileceği, merak ve bağlılık yaşatabileceği bir formata sahip olacağını ifade ederek, "Bu sefer bir değişiklik yapıp erkeklerin sesi olacağız. Günümüzde dünyanın her yerinde çocuklar ve kadınlar konuşuluyor, mağduriyetleri anlatılıyor. Kadınlar mağdur. Kadınları mağdur eden o erkekleri, mağdur olan kadınlar büyütüyor. Erkek hayatı tavla gibi yaşarken, kadınlar neden satranç oynar acaba? Bu programda erkekler konuşacak ve bu programda yanlışlarımızın farkına varacağız ya da çocuklarımızın babalarının sesini duymazdan geleceğiz” dedi. 
Programın yapım koordinatörü olduğunu ifade eden Halil Açıkyol da haftada bir gün yayımlanacak ve 90 dakika sürecek programın sunuculuğunu Gül Akın'ın yapacağını, ifade etti. Açıkyol, "Projenin konusu, toplumu oluşturan bireylerin yaşamış olduğu psikolojik yapının bireyde ne gibi suç unsurları oluşturabileceği. Ekonomik şiddet cinsiyet ayrımı yapılmadan ele alınırken, karşı cinse psikolojik şiddete de değinilecek. Söz Erkeğin adlı projemizde kalbinizdeki dili değil aklınızdaki dili konuşturacağız. Programda konuklarımız ve seyircilerimizle birlikte yer yer mizahi sohbetler gerçekleştireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Erkeğin’ programını tanıttı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19