Sözde müttefik görünümlü ülkeler var

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Hatay´a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi´nde görev yapan GAMER personeli ile toplantı yaptı.

HATAY 6.02.2018 10:10:28 0
Sözde müttefik görünümlü ülkeler var

 İçişleri Bakanı Soylu, Hatay Havaalanında, Hatay Valisi Erdal Ata, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Hatay milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, belediye başkanları ve partisi AKP yönetcileri tarafından karşıladı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, havaalanı kavşağında bulunan Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi´ne giderek, 24 saat esası ile görev yapan GAMER personeli ile kendisinin başkanlığında toplantı düzenledi. İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı değerlendirmede “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütlerine karşı Afrin´de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı bugün itibari ile başarılı bir biçimde yürütülmektedir. Ülkemizin sınır içinde ve sınır ötesinde güvenliğini temin için yapılması gereken her türlü mücadele en kararlı biçimde yapılıyor ve yapılmaya devam edecektir” dedi
Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Soylu, “Özellikle bir şeyi ifade etmek isterim, maalesef bugün terörü muhafaza etmek isteyen sözde müttefik görünümlü ülkeler var. Bu bizi üzmektedir. Yani, terör örgütlerini muhafaza etmek dostluk ilişkilerini zedeler. Terör örgütüyle birlikte hareket ederek başka bir terör örgütü ile mücadele etmek uluslararası hukuk ilkelerine de ters bir durumdur. Bu konuda ortaya konulan tutarsız yaklaşımları görmek, değerlendirmelerimizi yeniden gözden geçirmeye bizi zorunlu bırakmıştır” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD binasında yapılan faaliyetler hakkında vali Ata´dan bilgi de aldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04