SP: Kilit noktadayız

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, erken genel seçim kararına yönelik gazetemize yaptığı değerlendirmede, partisinin kilit rolüne dikkat çekti.

SİYASET 19.04.2018 14:43:24 0
SP: Kilit noktadayız

Sadet Berkyürek/SES 

Bunun Necmettin Erbakan´dan bugüne SP´nin duruşuyla kazanıldığını ve bu seçimlerde de SP´nin belirleyici olacağı kanaatinde olduklarını ifade eden Çelik, “Çünkü Saadet Partisi´nin bulunacağı yön, seçimin akışını değiştireceği kanaatindeyim” dedi.

AKP ve MHP´yi ‘hükümet kanadı´ olarak adlandıran Çelik, MHP Genel Başkanı Bahçeli´nin açıklamasını ise ‘hükümet kanadının açıklaması´ olarak gördüklerini ifade ederek, “MHP, hükümete destek veren bir parti. Hatta adayı bile olmayan bir parti liderinin seçim tarihi istemesi ne çelişki! Sanki birileri tarafından bir seçim isteniyor ve birileri de bunu dile getiriyor. Seçimlere bir yıl gibi bir süre varken bu tarih bir baskın genel seçimdir” diye konuştu.
SP teşkilatı olarak baskın bir genel seçime hazırlıklı olduklarını da sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Çelik, şunları kaydetti: “Teşkilat olarak seçime hazırız. Çünkü bizim bir temelimiz ve evveliyatımız var ve kadromuzla seçime hazır bir partiyiz. Ne kadar baskın seçim yaparlarsa yapsınlar, belki de en hazırlıklı parti biziz. İskenderun İlçe olarak ‘hodri meydan´ diyoruz. Böyle bir seçim varsa demek ki bazı şeyler iyi gitmiyor, yangından mal kaçırır misali bir şeyler yapılmaya çalışılıyor.”
Seçimde öne çıkacak, güven veren partinin SP olacağını da vurgulayan Çelik, ittifak görüşmelerinin de takvime bağlı olarak netleşebileceğini belirtti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00