SP Payas´ta Kaplankıran dönemi

Saadet Partisi´nin Payas ilçe yönetimi 2. olağan kongresinde ilçe başkanlığına Memur-Sen eski ilçe temsilcisi Aytekin Kaplankıran seçildi.

SİYASET 14.03.2018 10:39:40 0
SP Payas´ta Kaplankıran dönemi

Kongrede değişik siyasi partilerden ayrılarak Saadet Partisi´ne kayıt yaptıranlara parti rozetlerinin de takıldığı SP´nin Payas İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi´nde konuşan partinin Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, kutuplaşmanın ülkeye hiçbir yarar getirmeyeceğini belirtti. Ülkenin gerçek gündeminden uzak tutulduğunu ve sorunların dile getirilmediğini de sözlerine ekleyen Çalışkan, “Genel başkanımız feraset ve basiret konuşmalarının toplumda çok ciddi karşılığı oldu. Her yer ayakta, milli görüş iktidarının ayak sesleri gür sesle duyulmaya başlanmıştır. Payas Belediyesi başta olmak üzere tüm Türkiye´de de en iyi neticeyi Allah´ın izniyle alacağız. Payas ilçemiz, biliyorsunuz belediye seçimlerini kıl payı kaybetmişti. Cuma Arıcı kardeşimiz, bugüne kadarki başarılı çalışmalar yürüttü. Aytekin Kaplankıran başkanımızın tecrübesiyle yeni yönetimiyle inanıyorum bu defa Payasımızı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız ve bayrağı zirveye dikeceğiz inşallah” dedi.

Yönetim kurulunda kimler var?
Saadet Partisi GİK üyesi Dr. Necmeddin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Ege, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti ilçe başkanlarının da katıldığı SP Payas İlçe teşkilatının Aytekin Kaplankıran başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Cuma Arıcı, Ramazan Öksüz, Medet Reçber, İsmail Ölmez, Beşir Candan, Abdullah Akdoğan, Abdulmenav Yakut, Bekir Kalender, Said Özlük, Sait Saat, İlyas Önerden, Eyüp Reçber, Yaşar Çelenve Reşat Uçdu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29