“SP, şu anda yükselen değer”

Çevrimiçi İl Divan Toplantısı´na katılan Saadet Partisi GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Partimiz şu anda yükselen değer” dedi.

SİYASET 11.02.2021 12:43:20 0
“SP, şu anda yükselen değer”

Saadet Partisi (SP) Hatay İl Başkanlığı, Şubat Ayı İl Divan Toplantısı´nı video konferans yönetimiyle gerçekleştirdi. Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, il yönetimi, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Saadet Partisi´nin yükselişte olduğunu, iktidar ve muhalefette çalkantılı bir sürecin yaşandığını belirtti. Eğe, gelişmelerin, ‘çizgisini bozmamış güven veren Saadet Partisi olarak daha çok çalışmaları gerektiği´ mesajını da içerdiğini kaydetti.

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Partimiz şu anda yükselen değer. İyi bir çıta yakaladık. Saadet Partisi siyasette belirleyici rol üstlenmiş durumda. Bunlar, yaptığımız çalışmalar ve duruşumuzun neticesi. Haktan, adaletten yana olarak gerçek gündemi konuşmaya devam edeceğiz” dedi.

“Yeni kurulan partilerin ne kadar güven verdiği tartışılır” diyen Çalışkan, kamuoyunda oluşan tepkilere dikkat çekerek AKP´de panik havası yaşandığını savundu. Başta ekonomi olmak üzere kötü gidişat karşısında kararsız artan seçmen sayısının arttığını da sözlerine ekleyen Çalışkan, ana muhalefette ise bölünme yaşandığını, istifaların yeni kurulacak partilere kaymasının beklendiğini söyledi.

“Saadet çizgisinden taviz vermez”

Çalışkan, “Tüm bunların karşısında çizgisini bozmamış güven veren bir Saadet Partisi, herkesin radarında, yanına çekmeye çalıştığı kilit rolde.

Sn. Cumhurbaşkanının Saadet Partisi´ne ziyareti ile eski refahlılar, şimdi Ak Partililer, bulundukları yerden rahatsızlar ve vicdanlarını rahatlatmak için birleşsin istiyorlar. Saadetin bir çizgisi var, bu çizgisinden taviz vermez. Seçim sathalinde bunlar netlik kazanır” diye konuştu.

İl olarak Hatay´da kongresi gelmiş ilçelerin kongrelerini tamamlayıp çalışmalarını hızlandıracaklarını dile getiren Çalışkan, pandemi şartlarının gereği çalışmalarını, hayat normale dönene kadar, online ve teknolojiyi kullanarak sürdüreceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler: anda yükselen değer

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23