SP Hatay adayı Çalışkan: El ele ve güç birliğiyle hareket edeceğiz

.

20.03.2024 16:23:00 0
SP Hatay adayı Çalışkan: El ele ve güç birliğiyle hareket edeceğiz

SP Hatay adayı Çalışkan:
El ele ve güç birliğiyle hareket edeceğiz

İskenderun/SES
Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Antakya'da Gülderen ve Ekinciler mahallesi muhtarlıklar ile bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret eden Çalışkan, ülke ve yerelin gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu, seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. SP Hatay adayı Çalışkan, Hatay'ın temel problemlerinin çözümü için tüm paydaşlarla iş birliği yapılacağını söyledi.


Mahalle ziyaretlerinde yörede yaşayanların sorun ve taleplerini dinleyen Çalışkan, çözüm önerileri sundu. Hatay'ın depremde en çok yıkımın yaşandığı şehirlerden biri olduğunu ve buna rağmen en az konut teslimatının da Hatay'da yapıldığını anlatan Çalışkan, "Bu durumun kabul edilemez. Tüm depremzedelerin sorunlarının geciktirilmeksizin ele alınması gerekir. Konut sorununda öncelik, düşük gelirli ve konut sahibi olmayan vatandaşlar olmalı" dedi ve seçildiği takdirde Hatay'daki konut sorununu çözmek için çalışacağını ifade etti.
Saadet Partisi'nin Hatay için adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim vizyonu olduğunu belirten Çalışkan, Milli Görüş Belediyeciliği ruhuyla Hatay'ı hak ettiği yere taşımak için çalışacağını ifade etti. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Milli Görüş vizyonuyla adaleti tabana yayarak sorunların aşılacağını belirten Çalışkan, "ben yaptım oldu" anlayışıyla değil, el ele ve güç birliğiyle hareket edeceklerini de söyledi. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Hatay'ın tüm mahallelerini ziyaret edeceğini de belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19