SP´den belediyeye kutlama ziyareti

Saadet Partisi (SP) Hatay heyeti, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın´a nezaket ziyaretinde bulundu ve 31 Mart´ta yeniden belediye başkanı seçilmesini kutladı.

SİYASET 1.08.2019 10:59:04 0
SP´den belediyeye kutlama ziyareti

Antakya/SES

SP Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, partinin Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük ve 31 Mart yerel seçimlerinin Yayladağı belediye Başkanlığı SP adayı Serkan Uğraş´ın da bulunduğu heyet, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın´a yaptığı ziyarette başarı diledi.
Ziyarete teşekkür eden ve memnuniyet duyduğu belirten Yayladağı Belediye Başkanı Sayın, belediyenin kente yağacağı projeleri anlattı, seçim sürecinde söz verdiği projelerinin hepsinin gerçekleşebilecek projeler olduğunu söyledi. Yayladağı Belediye Başkanı Sayın, Yayladağı´nda bu yıl 3 bin ton çilek, 750 ton da mantar hasadı yapıldığını da belirtti. Devrent´e orman dokusunu bozmadan Yayladağı´na ait taşlarla büyük uluslararası aba güreşi alanı yapacağını anlatan belediye başkanı Sayın, bunun 15 ilçenin ismini vereceği kamelyalar, teras kahvaltı alanı ile turizme katkı sağlayacağını kaydetti.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Çalışkan da birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, Sayın4ı zor bir sürecin beklediğini, kentin hizmete ihtiyacı olduğunu, Yayladağı ve ilin pek çok sorunları olduğunu ifade ederek, sorunların çözümünde milli görüş belediyeciliği konusunda birikimlerini paylaşacaklarını söyledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00