SP´den DEVA´ya ziyaret

Saadet Partisi (SP) Hatay heyeti, DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun´u ziyaret ederek, partisinin birinci yıl dönümünü kutladı.

GÜNCEL 7.04.2021 17:41:45 0
SP´den DEVA´ya ziyaret

Antakya/SES

 SP GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, partinin il başkanı Mustafa Eğe, Antakya ilçe başkanı Fahri Serdar Özal ve YK üyelerinin bulunduğu SP heyeti, DEVA Partisi İl Başkanı Coşkun ve yönetimini kutlayıp, başarı diledi. Ziyarette değerlendirmede bulunan SP´li Çalışkan, 'İadeyi ziyaret ve DEVA Partisi´nin birinci yıl dönümü dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Partiler arası fikir alışverişi önemli. Hatay, Türkiye genelinde geri kalmış bir il. Temsil noktasında özellikle büyük zafiyet yaşanan bir dönemdeyiz. Şehrin önde gelen insanlarının el ele verip düzeltmesi gereken çok sorunları var. Hatay´ın sorunları için el ele vermeliyiz' dedi.
SP heyetinin ziyaretine teşekkür eden DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Coşkun da, “Necmettin Bey, eskiden beri tanıdığımız kardeşimiz. Derdi memleket olanın yanındayız ve beraberiz. Necmettin Bey de Hatay´a değer veren Hatay ve bölge için için elini taşın altına koyan işadamı ve siyasi kimliği ile örnek bir şahsiyet. Ziyaretlerinden memnun olduk, teşekkür ediyor, başarılar diliyorum' diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38