SP´den teşekkür ve kutlama ziyareti

Saadet Partisi (SP) İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi ile İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odasını ziyaret edip, yönetimi kutladı ve teşekkür

SİYASET 3.03.2018 10:40:16 0
SP´den teşekkür ve kutlama ziyareti

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Çelik, TÜED şube yönetiminin, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan´ın anmasında dağıttığı lokma tatlısı ve bunu son yıllarda sürdürmesi nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette, Erbakan´ın ruhuna dua da okundu. TÜED şube başkanı Mustafa Uyan, 'Emekliler olarak siyaset ve devlet adamı merhum Erbakan´a çok şey borçluyuz. Onun için değil lokma dağıtmak ne yapsak azdır. Dünya döndükçe Erbakan hocanın emeklilere ve işçilere iyiliğini unutamayız. Emekliler olarak senede bir kere lokma ve dualarla Erbakan hocamızı anıp, kendisini rahmet ve minnetle anarak, bir nebze olsun ona borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Erbakan hayatta ve iktidarda olsa emeklilerimizin maaşı üç bin lirayı bulabilirdi' dedi. SP ilçe başkanı Çelik de, 'Erbakan hocamızı, ahde vefa göstererek vefatı sonrası anıyor, ruhuna dualar okuyor ve lokma dağıtıyorsunuz. Bizler de siz güzel insanlara, sıcağı sıcağına teşekkür etmek istedik. Hocamız yaşıyor olsa, beraberinde iktidarda olsa inanın yine emekli, işçi ve dar gelirliye yine en yüksek maaş zammını sunardı. Halden anlayan insanlar iktidar da olmalıdır' diye konuştu.
Oda başkanı Uğur Fırat´a hayırlı olsun dileğinde bulunan Çelik başkanlığındaki SP İskenderun ilçe yönetimi, bir süre sohbet etti. Fırad da konuklarına fincan takımını hediye etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04