SP´li Çelik, güven tazeledi

Saadet Partisi (SP) İskenderun İlçe teşkilatı, olağan kongresini yaparak, yeni yönetimini belirledi. partinin ilçe başkanı Halil İbrahim Çelik, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına getirildi. SP Hatay İl Başkanı Mustafa Ege, pa

SİYASET 3.01.2018 09:39:29 0
SP´li Çelik, güven tazeledi

Kongreye katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, yeni yönetimin partilerini İskenderun´da en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti. AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı kongrede konuşan Bitmez, “Kudüs´ün başkent ilan edilmesi, Irak´la başlayan bugün Suriye´de devam eden arkasında ABD´nin olduğu ve amaçları büyük İsrail´i kurmak olan bir projedir. 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD olduğu gibi bugün PYD´ye silah yardımı da yapıyor. Maalesef mevcut hükümet halâ AB´yi medeniyet projesi, ABD´yi stratejik ortak kabul etmeye devam ediyor. Önceki gün yine ABD´ye gel beraber çalışalım, diyorlar. Saadet Partisinin iktidarı hayal değil. Çünkü, çözüm, çare Saadet Partisinde, D-8´de, İslam Birliği´ndedir. Diğerleri AB, ABD batı sevdalısı olarak onlarla müttefik, dost olmaya devam ediyor. Parti olarak 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayımızı göstereceğiz. Çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Birikimi ve tecrübesi ile seçimlere her zaman hazırız. zaman, her konuda haklı olduğumuz ortaya çıkarıyor. Hak bildiğimiz doğruları çözüm önerilerimizle beraber vatandaşlarımızsa güzel üslupla anlatmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
SP Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan da , ülkenin ateş çemberinde olduğunu ifade etti. Çalışkan, 'Terör, ekonomik ve sosyal anlamda bunalımlar yaşanıyor. İşsizlik had safhada. Hem vatandaşların hem devletin borcu rekor kırmış durumda. Ülkede cinayet, hırsızlık, fuhuş, uyuşturucu patlaması yaşanıyor. Ülkeyi yönetenler ise başka hesaplar peşindeler. Akılları 2019 seçimlerinde. Şimdi yeniden milleti oyalamak için başkanlık gelince sorunları çözeceğiz diyorlar. 15 yıldır ülkeyi tek başına yönetiyorlar. Soruyorum size; şuanda ne yapmak istiyorlar da yapamıyorlar? OHAL ile her türlü yasayı değiştirebiliyorlar. Tek yaptıkları şey, tribünlere oynamak” diye konuştu. SP´li bir avukatın 11 bin 480 kişinin telefonuna iradesi dışında ByLock yüklendiğini ortaya çıkardığını belirten Çalışkan, 'Bu sayıda insan, vatan hainliği veya terörist olmakla damgalandığı için işini, aşını ve belki de eşini çocuklarını kaybetti. Bu kadar insanın mağduriyetinin vebalini kim ödeyecek?' diye sordu.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00