SP’li Çalışkan: Belen Geçidi sorunu çözülmeli

İskenderun-Antakya arasındaki ulaşımın Belen geçidinde tıkandığını, kazalarla ulaşımı durma noktasına geldiğini belirten SP’li Çalışkan, çözüm çağrısı yaptı.

HATAY 22.09.2023 12:42:00 0
SP’li Çalışkan: Belen Geçidi sorunu çözülmeli

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, “Belen Geçidi üzerindeki kazalar her geçen gün daha korkutucu hale gelmektedir. Bu noktada yetkililerin tedbirleri ve denetimlerini arttırması gerekir. Belen Geçidi çözümü artık kaçınılmaz hale gelmiştir” dedi.

Geçtiğimiz gün Belen Geçidi üzerinde Demir yığını taşıyan bir kamyonun freni tutmaması sonucu devrilmesine ilişkin konuşan Çalışkan, “Her geçen gün kazalar artıyor. Gerek Antakya gerek Defne’de şehir içinde, çevre yollarında artan kazalara rağmen söz konusu kamyonlara ilişkin şu ana kadar yeterli tedbirlerin alınmadığını yakından takip ediyoruz. Bu süreçte yönetenlerin kamyon denetimlerini arttırması ve kazaların önüne geçmesi gereklidir” ifadesini belirtti.

Hafriyat yükle kamyonların tedbirsiz davrandığına da dikkat çeken Çalışkan, “Kamyonların tedbirsizliği konusunda her gün onlarca şikâyet alıyoruz. Vatandaşlar trafikte yaşadıklarını sürekli olarak bize aktarıyorlar. Neresinden bakarsanız bakın kamyonların yarattığı trafik kaosu gün geçtikte artmaktadır. Bu kadar uyarıya rağmen sessiz kalınması, yeterli seviye de denetim yapılmaması şaşırtıcıdır.” İfadelerini kullandı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19