SP´nin Altınözü adayı Mehmet Yüksek

Adı Cumhur İttifakı´nın adayı olarak geçmesine karşın listede adı yeralmayan Mehmet Yüksek Saadet Partisi´nden (SP) Altınözü Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

SİYASET 30.01.2019 14:13:17 0
SP´nin Altınözü adayı Mehmet Yüksek

Nesrin Geyik/İskenderun

SP Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan Yardımcısı Fahri Serdar Özal ve Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük ile bir araya gelen Mehmet Yüksek, adaylık başvurusu yaptı. Başvurusu ile ilgili yaptığı yazılı değerlendirmeye Yüksek, “Millete hizmet etme aşkımız, sevdamız devam ediyor. Dürüst ve şeffaf bir anlayışla halkımızın yanında olmak için çıktığımız bu yolda Saadet Partisi ile yola devam edeceğim” dedi.
‘Adaylığını devrettiği yönündeki spekülasyonlar üzerine ‘aday olmasının şart´ duruma geldiğini savunan Yüksek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “2019 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı kapsamında Altınözü Belediye Başkan Adaylığı Ankara´da bize verildiği ilan edilmişti. Bizzat Ak Parti´nin üst yöneticileri tarafından ´Altınözü Cumhur ittifak adayımız Mehmet Yüksek olduğu´ hususunda Antakya´da yayın yapılmıştır. Fakat son gönderilen listede ismimiz değiştirilmiştir. Belki bu olay olmasa ´büyüklerimiz böyle karar vermiş´ deyip bu defteri kapatacaktık. Ayrıca son günlerde ´Mehmet Yüksek´in gönlünü aldık, gerekeni yaptık, para verdik adaylığını bize devretti´ gibi ahlâksızca söylemler yapan kişilerden dolayı aday olmak şart olmuştur.”
SP ile görüşmelerini son bir hafta içinde gerçekleştirdiklerini de hatırlatan Mehmet Yüksek, Ocak 2015´ten bu yana Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri dairesinde Makine Yüksek Mühendisi olarak çalışıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57