SP´nin Belen adayı Ege

Saadet Partisi (SP), 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Hatay´ın üç ilçesinde adaylarını belirledi. Buna göre Belen´de Zekeriya Ege, payas´da Recep Baysal, Kumlu´da da Uğur Ural, SP´nin adayları olarak belirlendi.

SİYASET 24.12.2018 10:42:00 0
SP´nin Belen adayı Ege

Akın Bodur/İskenderun

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı, aylık il divan toplantısında Belen, Payas ve Kumlu adaylarını belirledi. Saadet Partisi bölge sorumlusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Mustafa Kurdaş ve Necmettin Çalışkan´ın katılımıyla Antakya´da düzenlenen toplantıda, yerel seçimler için Recep Baysal´ın Payas, Belen´de Zekeriya Eğe´nin, Kumlu´da da Uğur Ural´ın aday olduğu açıklandı. Sadet Partisi GİK üyesi Kurdaş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere dürüst, sevilen, güçlü adaylarla hazırlandıklarını belirterek diğer ilçelerde ve büyükşehirde aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyledi. Çalışkan da Payas adayı Baysal, Belen adayı Eğe ve 24 Haziran genel seçimlerinde Kumlu bölgesinde milletvekili adayı olan Ural´ın bölgesinde sevilen, dürüst, ilkeli ve donanımlı adaylar olduğunu belirterek “Milli görüş hareketi bu seçimlerde tekrar umut haline geldi” değerledirmesini yaptı. Çalışkan, 'Ülkede ekonomi ve çok ciddi sorunlar ve bu duruma tepkiler var. İl ve ilçelerin hali ortada. İnsanımız çare arıyor. Kenetlenip Hatay´ı ve ülkemizi yolsuzluklardan, israftan, gösterişten uzak asıl sorunlara yönelerek çare olacağız. Adaylarımıza muvaffakiyetler diliyor güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum' dedi.
CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetimi de Saadet Partisi Belen ilçe yönetimini ziyaret ederek, SP ilçe başkanı Halit Cömert ve belediye başkan adayı Zekeriya Ege´yi kutladı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04