SP´nin Dörtyol adayı Karakoyun

Kırıkhan ve Defne adaylarını da belirledi

SİYASET 14.02.2019 11:01:19 0
SP´nin Dörtyol adayı Karakoyun

İskenderun/SES

31 Mart 2019 yerel seçimlerine “Dürüst başkan, dürüst yönetim” sloganıyla hazırlanan Saadet Partisi Dörtyol, Kırıkhan ve Defne Belediye Başkan adaylarını belirledi. SP, Dörtyol´da Murat Karakoyun, Kırıkhan´da Atilla Erol, Defne ilçesinde Adnan Mansuroğlu´nu aday gösterdi.
Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanlığı´nda yapılan aday açıklama programında İlçe Başkanı Yusuf Çiçek, ‘hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit hizmet amacıyla, tek başlarına kendi adaylarıyla´ seçime gireceklerini belirterek, aday belirleme çalışmaları kapsamındaki istişareler sonucu Dörtyol belediye başkan adaylarının Murat Karakoyun olduğunu açıkladı.
Adaylığının kesinleşmesinin ardından partisinin Dörtyol ilçe başkanı Yusuf Çiçek ile ile Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan´la biraraya gelen Karakoyun, aday tanıtım toplantısında Dörtyol´da hiçbir ayrımın yapmadan hizmet edeceklerini dile getirerek, Dörtyol´un hak ettiği yerde olması için hizmete talip olduklarını söyledi.
Seçim sonuçlarını halkın gücüyle belirleyeceklerini kaydeden ve diğer adaylara da başarı dileyen Karakoyun, şunları ifade etti: “Bizler üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle dürüst siyaset noktasında hiç kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan ve yok saymadan herkese eşit hizmet anlayışıyla hizmet yarışında olacağız. Sevgi ve saygı çerçevesinde Dörtyol´da iddialıyız azimliyiz ve inançlıyız. Paranın, torpilin gücü ile değil halkın gücüyle geliyoruz. Elini sıkmadığımız, hali ile hemhal olmadığımız hiçbir hemşerimiz kalmayana dek sadece 31 Mart´a kadar değil son nefesimize kadar hak ve adalet anlayışıyla halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesin gönlünü kazanmaya talibiz. Seçimde bizlere yakışır bir şekilde çalışarak Rabbimin yardımı, sizlerin desteği ile durmadan yorulmadan, kırmadan kırılmadan çalışacağız ve kazanacağız inşallah.”
1985 Dörtyol doğumlu Murat Karakoyun, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu´nu tamamladıktan sonra Deniz Astsubay olarak görev yaptı. Deniz Astsubay emeklisi Karakoyun kurucusu olduğu Dörtyol Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanlığını da yürütüyor.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00