Spor Toto´dan 10 spor alanı

Spor Toto Genel Müdürlüğü, Antakya Belediyesi ile yaptığı protokol kapsamında kentin farklı yerlerine 10 asportif alan yapacak.

SPOR 29.07.2019 10:43:58 0
Spor Toto´dan 10 spor alanı

 

Orhan Yıldız/İskenderun
Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik´i, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte makamında ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından kentin çeşitli noktalarına yapılmasını öngören protokolü imzaladı.
Hatay Milletvekili Türkoğlu, protokolle ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Hatay Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik´i ziyaret ettik ve Hatay´a yapımı planlanan spor tesisleri ile ilgili söz aldık ve protokol imzaladık' ifadesine yer verdi. Milletvekili Çelik de sosyal medya paylaşımında 'Antakya ilçemize yapılacak olan 10 adet sportif alan protokolünü, Spor Toto Teşkilat Başkanımızı ziyaret ederek milletvekilimiz Hacı Bayram Türkoğlu ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte imzaladık. Antakya´ya hayırlı olsun' değerlendirmesini belirtti. Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, gençlere yönelik sportif faaliyetler sunmak üzere spor alanlarının 10 farklı alanda hayata geçirileceğini ifade etti. Yılmaz, Hatay Milletvekilleri Türkoğlu ve Çelik ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bozgeyik´e teşekkür etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07