Spor yapmak isteyene ücretsiz sunuldu

Antakya Belediyesi Spor Salonu

SPOR 20.09.2018 10:41:45 0
Spor yapmak isteyene ücretsiz sunuldu

Antakya/SES

Antakya Belediyesi, ücretsiz olarak spor yapmak isteyen erkeklere Antakya Belediyesi Spor Salonu´nu ücretsiz kullanıma sunuyor. Antakya Belediyesi Spor Salonu´nu daha önce kadınlara da ücretsiz olarak açılmıştı.
Belediyeden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Hanımlara yönelik spor hizmetinin yoğun ilgi görmesinden sonra, gelen talepler doğrultusunda erkeklere yönelik de Antakya Belediyesi Spor Salonu´nun faaliyete gireceği belirtildi.
Açıklamada General Şükrü Kanatlı Mahallesi Asi Nehri Kenarı´nda (Eski MHP İl Binası Yeri) hizmete sunulan Antakya Belediyesi Spor Salonu´na 17-30 Eylül tarihleri arasında 1. etap başvurular başlayacak. Başvurmak isteyenlerin nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 fotoğraf ve sağlık raporu ile şahsen başvurabilecek.'
Açıklamaya göre, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de “Hanımlar Lokali´nde hanımlara yönelik spor hizmetimiz yoğun ilgiyle karşılandı. Benzer bir hizmeti yoğun talepler doğrultusunda erkekler içinde planladık. Antakya Belediyesi Spor Salonumuzu hizmete sunduk. Erkeklere yönelik spor salonumuz ücretsiz olarak hizmet verecek' değerlendirmesinde bulundu.
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de erkeklere yönelik spor salonunda incelemede bulundu. Kimyeci, spor salonunda yaptığı açıklamada 'Hanımlar lokalimizden sonra erkek vatandaşlarımızın da talebi üzerine kurmuş olduğumuz spor salonumuz kayıtlarını almaya başladı. Çok kısa bir süre içerisinde hizmete girecek olan spor salonumuzda erkek vatandaşlarımıza 50´şer dakikalık seanslar halinde, yaşına, sağlık durumuna, vücut yapısına uygun spor programları uygulanacak. İlklerin belediyesi olarak, yine bir ilki hizmete sunmanın kıvancıyla, konusunda uzman spor eğitmenlerimiz ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23