Spor yatırımlarına inceleme

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti İskenderun´a kazandırılacak tesisler ile ilgili İskenderun Teknik Üniversitesi ile 5 Temmuz Stadında ön incelemelerde bulundu.

SPOR 28.10.2019 10:30:13 0
Spor yatırımlarına inceleme

İskenderun/SES

 İncelemeye Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Türkay Dereli ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal da eşlik etti.
İskenderun belediye Başkanlığı´ndan yapılan yazılı açıklamada Spor Bakanlığı heyetinin Başkan Tosyalı´nın Ankara temaslarının ardından geldiği hatırlatıldı. Yazılı açıklamada İskenderun´da birçok spor tesisin yapımı ile ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Açık Spor Tesisleri Şube Müdürü Teyfik Gök ve beraberindeki heyete İskenderun´daki spor alanlarının durumu hakkında bilgiler verdik. Ayrıca spor tesisi olarak belirlenen yerleri yerinde inceleyerek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Spor yatırımlarının başladığını bildiren Tosyalı, çalışmalarla ilgili şunları kaydetti: “Yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde yapım çalışmaları başlayacak. Bunların yanı sıra mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında çalışmalarda devam ediyor.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19