Sporcuların festival derecesi

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm etkinlikleri arasında yer alan spor etkinlikleri devam etti.

SPOR 8.07.2019 10:47:06 0
Sporcuların festival derecesi

Orhan Yıldız/İskenderun

Festivali Halı Saha Futbol Şampiyonasının Yıldızlar kategorisinde şampiyon belli oldu. İskenderun Belediyesinin sahildeki spor tesislerinde oynanan ve Hatay bölgesi Hakemi M. Uğur Aktaş´ın yönettiği karşılaşmada Fatih´in Aslanları takımı, Geçerken Uğradık Spor´u 3-2 mağlup etti ve kategorisinde şampiyon oldu. Final maçının bitiş düdüğü şampiyon ve ikinciyi belirledi. İsimsizler Spor´u 3-2 mağlup eden Losbrodis takımı da üçüncü oldu.
Belediye spor tesisleri ve İSTE´de yapılan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:
Yıldızlar kategorisi: Poyraz: 0-Alvina: 3 (hükmen)
Gençler kategorisi: Spartak İskenderun: 3-Sakıt Spor: 0, Bekbele Spor: 0-Dark Lue: 3 (hükmen), Kayra Spor: 3-Haddini Bilbao: 4.
Büyükler kategorisi: Dedolar: 0-Meydan Gençlik: 4, Geveze Spor: 6-Barış Spor: 1, TCDD: 4-Real Minezil: 6, Dumlupınar: 7-Netlog: 8 (penaltılarla), Üstad: 6-Ortaya Karışık: 3, Yeni Demo: 3-Yarasalar :0 (hükmen), Betspor: 7-Yıldırım Gençlik: 6, Emrahgiller: 2-Güney Gazetesi: 9, Evde Kalmışlar: 7-Bekbele Esnaf Spor: 5, Sakarya: 6-Çeşme Durağı: 3, Meydan Gençlik: 6- Atlas: 3.

Plaj futbolunun birincisi Meydan Gençlik
Festivalin plaj futbolunda da ampiyon belirlendi. Buna göre, İskenderun Belediyesi sahildeki sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Metin Sugurtin, Murat Yurttaş ve Nesim Karenfil´in yönettiği maçtüa, FC Meydan Gençlik, final karşılaşmasında her iki yarıda atılan gollerle rakibi Gençlerbirliği Spor´u 8-1 mağlup etti ve FC Meydan Gençlik, festivalin plaj futbolunda şampiyon oldu.

Yüzmede kulaçlar derece için atıldı
İskenderun Belediyesi ile İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yüzme yarışı da yapıldı. İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Vali Zeki Şanal Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
Festivalin spor yarışmalarını İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de izledi. Ödül töreninde gençlere seslenen İskenderun Kaymakamı Yönden, “Sizler bu yetenek ile bu başarıyla devam ettiğiniz sürece biz size desteğimizi esirgemeyeceğiz' dedi ve karşısında özgüveni yüksek bir gençlik gördüğünü söyledi. Festivalin etkinliklerinde Bocce oynayan ve Dart´a ok da atan belediye başkanı Tosyalı da spor ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00