Stad, sezona yetişmeyecek

Yeni sezonda TFF Spor Toto 1. Lig´de mücadele edecek olan Hatayspor, lig hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 3.06.2018 13:10:20 0
Stad, sezona yetişmeyecek

Antakya/SES

Hatayspor Başkanı Mehmet Maden, takımın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. Maden, hedeflerinin birinci ligde tutunmak ve üst sıralara oynamak olduğunu ifade etti.
Yeni stadyumun hazırlıkları hakkında teknik bilgi veren Maden, stadın yeni sezona yetişmeyeceğini söyledi. Maden, 'Hatay için yapımı süren 25 bin kişilik stadyumun çalışmaları devam ediyor. Stadyumun bu şartlarda yeni sezona yetişmeyeceğini öngörüyoruz. Yapımının tamamlanması için en az bir yıl gibi bir süre gerekiyor. Taraftarlarımızı da maçlardan mahrum etmemek adına mevcut stadyum üzerine yoğunlaştık. Antakya´da bulunan stadyumu birinci lig formatlarına uyarlayacağız. Tribünlerin iyileştirilmesi ve gişeleri düzenleyeceğiz. Birinci ligin olmazsa olmazlarından E-Bilet (Passolig) uygulaması için görüşmelerimizi tamamladık ve sözleşmelerimizi imzaladık. Passolig tesisi iki ay içerisinde merkez stadyum içerisinde kurulmaya başlanacak. Sahanın dönüşümü ve antrenman tesislerinin dönüşümü konusunda da çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz. Taraftarlarımız şundan emin olsun, maçları Antakya merkezindeki stadyumumuzda oynamaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Takımın tranferleri hakkında da değerlendirmede bulunan Maden, Gökhan Zan´ı sportif direktör olarak takıma kazandırdıklarını söyledi. Maden, şöyle konuştu: 'Hatayspor´un yeni sezonda daha başarılı bir süreç geçirebilmesi için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Takımın sportif direktörü olarak Gökhan Zan ile anlaşma yaptık. Antrenörümüz İlhan Palut birlikte teknik olarak çalışmalarını yürütecek, bizler de transfer komitesi olarak onlara yardımcı olacağız. Hızla iç transferi tamamlayacağız. Ardından 1. lig için gerekli olan yerli ve yabancı oyuncu arayışlarımızı hayata geçireceğiz. Ulusal ve yerelde sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Hatayspor´a destekleri artırma yarışı içerisindeyiz. Önümüzdeki yıllarda yine hedefi olan, yukarıya oynayan, şampiyonluk kovalayan bir takım olma sözünü veriyoruz. Hatayspor ürünlerinin satışa sunulacağı taraftar mağazası yakında faaliyete girecek. Hatay Stor çalışmalarımızın tamamladık. 15 gün içerisinde Prime Mall Avm´de ilk mağazamızı açıyoruz. Ardından Antakya ve İskenderun´da da birer mağaza açmayı hedefliyoruz. Hatayspor taraftarları emin olsun ki, kısa zaman içerisinde takıma ait ürünlere kolaylıkla ulaşabilecek.'

Takımın forma renkleri değişecek
Hatayspor´un gelişimini tamamlayabilmek için altyapı çalışmalarına da önem verdiklerini anlatan Maden, Hataylı genç yetenekleri aradıklarını ifade etti. 11-12 Haziran itibariyle alt yapı takımlarında seçmelerin başlayacağını belirten Maden, “Hataylı genç yeteneklerimize fırsat tanıyıp onları futbola kazandırmak istiyoruz. Merkez stadyumunda gerçekleşecek olan seçmeler ile alt yapıyı da desteklemiş olacağız. Bu yıl 1. lig gereği olarak U 21 kuruluyor. U 21 ile Hatay´daki yetenekli çocuklarımızı değerlendirecek ve Hatayspor´a kazandıracağız” dedi. Hatay´ın tüm renklerini Hatayspor´da birleştirmek istedikleri ifade eden Maden, 'Hatayspor üç temel renkten oluşmaktadır. Logosunda da yer aldığı gibi bordo-beyaz ve yeşil renkler yer alıyor. Hatay´ın takımını oluşturmak istiyoruz. İskenderun, Dörtyol ve Samandağ ilçelerinin takımlarında yer alan turuncu rengi de Hatayspor´un renkleri arasında zaman zaman kullanmak istiyoruz. Hatayspor´u Hatay´ın takımı yapmak istiyoruz. Takımın rengini değiştirmek gibi bir niyetimiz yok ama Hatay´daki tüm renklere yer vermek istiyoruz. Bu bize bir eksiklik getirmez, bilakis insanları kazanma adına bir artı getirir. Bu nedenle hiç kimse edişe içerisinde olmasın, biz birleştirmek istiyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

 


Anahtar Kelimeler: Hatay Spor Mehmet Maden

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00