Sümeyye Erdoğan´a özel ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, eğitimle ilgili bir toplantıya katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak için İskenderun´a geldi.

SİYASET 23.09.2021 07:38:33 0
Sümeyye Erdoğan´a özel ilgi

Hatay Havaalanında Vali Rahmi Doğan´ın eşi Gülden Gülüzar Doğan, KADEM ve TÜGVA yöneticileri tarafından karşılanan ve ardından İskenderun´a gelen Bayraktar, Ramada Otel´de düzenlenen Hatay Eğitime Destek Platformu tarafından düzenlenen aylık toplantıya katıldı. Toplantıda, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AKP İlçe Başkanı Abdulkerim Güven de bulundu. İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, 'Bir program için ilimize gelen, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmaları ve kent hakkında bilgiler aktardık' açıklamasını yaptı.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve beraberindeki heyet, Antakya´da Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi´ni de ziyaret etti.

Tosyalı, ziyarete ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımızın değerli kızı ve KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a barış ve hoşgörü kenti İskenderun´umuza teşriflerinden dolayı müteşekkiriz” ifadesine yer verdi.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise şunlara yer verildi: 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın muhterem kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar hanımefendi, beraberindeki heyet ile birlikte, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İlçemize teşrif etmiştir. İlçemizi teşrifleriyle onurlandıran Sümeyye Erdoğan Bayraktar hanımefendi, İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden hanımefendi tarafından karşılanmak suretiyle ilçemizdeki programına eşlik edilmiştir. Barış, hoşgörü ve kardeşlik kenti İskenderun´a teşriflerinizden dolayı müteşekkiriz.'

/resimler/2021-9/23/1548573269842.jpg

/resimler/2021-9/23/1549314378280.jpg


Anahtar Kelimeler: Sümeyye Erdoğan özel ilgi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22