Sürecin neredeyse sonlarındayız

24 Haziran´da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında Hatay´a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, ülkenin sorunlarını 25 Haziraün sabahı çözeceklerini ifade etti.

SİYASET 12.06.2018 10:34:10 0
Sürecin neredeyse sonlarındayız

İskenderun/SES

Partisi CHP´nin Hatay il örgütü tarafından düzenlenen ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere Hatay´a gelen Özel, havaalanında Hatay Milletvekili ve CHP Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Topal, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman´ın da arasında bulunduğu heyet tarafından karşılandı.
Hatay Milletvekili Serkan Topal, Defne Belediye Başkanıİbrahim Yaman ve milletvekili adayı Mehmet Güzelmansur ile birlikte Hatay Eczacı Odası ve Ali Korkmaz Vakfını ziyaret eden, Ekinci Mahallesi ve Samandağ´da vatandaşlarla bir araya gelip, Defne´deki Akdeniz Mahallesi´nde Evimmar süpermarket açılış törenine katılan Özel, 'Biz tek adama karşı verilen sürecin neredeyse sonlarındayız. Yapılan mitinglerde ve yaptığımız seçim çalışmalarında seçim bildirgemizi vatandaşlarımızı anlatarak ve bunları benimsemesi bizler için ümit olmuştur. 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi´ne olan ilginin arttığını Türkiye´nin 81 ilinde görmekteyiz. Bu bize milletimizin güvendiğinin göstergesidir. Biz de milletimize güveniyoruz. Hataylılar yaşadıkları sıkıntılara 24 Haziran´da ´artık tamam´ diyerek cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´yi, Millet İttifakı´nda ise CHP´yi işbaşına getireceğine yürekten inanıyorum” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57