Suriyeli çocuklara tekne gezisi

İskenderun´da yaşayan Suriyeli çocuklara, ´Yıkık şehrin gülen yüzleri´ projesi kapsamında tekne gezisi düzenlendi. İskenderun Gençlik Merkezi tarafından düzelenen proje üzerine gerçekleşen tekne gezisine, Suriyeli yetim ve öksüz çoc

24.10.2017 10:42:11 0
Suriyeli çocuklara tekne gezisi

 

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Suriye´deki savaşta anne ve babalarını kaybeden yetim ve öksüz çocuklarla projeyle etkinlik düzenlediklerini söyledi. Çocukları önce alışveriş merkezine götürdüklerini ve orada hediye dağıttıklarını belirten Keskin, 'Devletimizin desteğini yetim ve öksüz çocuklarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.
İskenderun sahilinde getirilen Suriyeli çocukları tekneye bindirdiklerini ifade eden Keskin, amaçlarının her çocuk ve gence ulaşana kadar çalışmak olduğunu ifade etti. Düzenlenen etkinlikle Suriyeli öksüz ve yetim çocuklarla olmaktan mutluluk duyduklarını anlatan Keskin, 'Proje kapsamında 90 çocuğumuz var. Üç grup halinde bu organizasyonları düzenleyeceğiz. Yetim ve öksüz çocuklar bugün hayatlarında ilk defa alış-veriş merkezine gidip, ilk defa tekne turuna katıldı. Hepsi bugün ilkleri yaşadı. Bu bize en büyük moral' diye konuştu.
Yetim ve öksüz çocuklar kentte gezip, oyun oynadı ve daha sonra İskenderun´da gezi teknesine binerek, Körfez´de bir süre dolaştı. tekne gezisine katılan bazı çocuklar, denizi ve gemiler ile tekneleri izledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04