Tabaş güven tazeledi

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası 27. Olağan Genel Kurulunu İskenderun Esnaf Odası Birlik Salonu´nda gerçekleştirdi. Tek listeyle gerçekleşen seçimde Nurettin Tabaş güven tazeledi.

İSKENDERUN 22.01.2018 18:39:52 0
Tabaş güven tazeledi

 

Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı A. Kadir Teksöz´ün divan başkanlığında gerçekleştirilen kongreye Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat, esnaf oda başkanları ve kuaförler ve berberler katıldı.
Üyelerinin duyduğu güvene teşekkür eden Başkan Nurettin Tabaş, zorlu bir yıl geçirdiklerine dikkat çekerek, 'İnşallah bu önümüzdeki dönem işlerimiz iyi gider ve esnaf rahat eder. Biz oda yönetimi olarak esnafımızın işlerinin düzelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tek dileğimiz esnafın borçlarının ödemesi, işlerinin iyi gitmesidir. Yeni seçilen yönetim ile Berberlerimiz ve kuaförlerimize hizmet edeceğiz' dedi.

Güven göstergisine teşekkür
Sorunların çözümü ve üyelerin daha iyi standartlarda çalışmalarını sağlamak amacıyla ilgili kurumlar ve üst kuruluşlarla iletişim halinde olduklarını da kaydettiği konuşmasında Tabaş, kongreyi demokratik bir işleyişle gerçekleştirdiktlerini, ancak ikinci bir adayın çıkmamasından dolayı seçime tek listeyle gidildiğini söyledi. Tabaş, bunun bir güven göstergesi olduğunu ifade etti.

Yönetim kimlerden oluştu?
Nurettin Tabaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Şaban Kekeç, Bülent Atilla Akıncı, Hayrettin Keseroğlu, İlhami Bayraktar, Mehmet Ali Hamutoğlu, Bünyamin Bildik. Denetim Kurulu´na ise Tülay Mıstıcak, Suzan Çilingir, Mehmet Yıldız getirildi.


Anahtar Kelimeler: Tabaş güven tazeledi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23