Takımlar, play-off mücadelesi veriyor

Hatay Süper Amatör Ligi sürüyor. Çeşitli sahalarda oynanan maçlara takımlar play-off mücadlesine devam ediyor.

SPOR 7.02.2018 09:58:59 0
Takımlar, play-off mücadelesi veriyor

 

Körfez, Gözcüler´i 3-2 yendi

Hatay Süper Amatör Liginde mücadele veren Körfez İskenderun Spor, Arsuz Gözcüler Spor´u 3-2 yendi ve Play-Off yolunda ilerleyişini sürdürdü.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada rakibini yenen Körfez İskenderun Spor, bu galibiyetle ligdeki puanını 44´e yükseltti ve grup üçüncüsü oldu. Play-Off umudunu yitiren Gözcüler Spor´in ise ligde 32 puanı bulunuyor.

İskenderun Belediye 4-2 galip
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off hesapları yapan İskenderun Belediye Spor da, Reyhanlı Belediye Spor´u 4-2 mağlup etti. Antakya Nazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada her iki arıda atılan goller galip gelen İskenderun Belediye Spor, puanını 43´e çıkardı. Reyhanlı Belediye Spor´un ligdeki puanı ise 27 puanı bulunuyor. Grupta 43 puan ile 4. sırada yer alan İskenderun Belediye Spor´un lig sıralamasının üstünde, Körfez İskenderun Spor ve Dörtyol Esnaf Spor´un birer maç fazlası bulunuyor.

Esnaf Spor, farklı yendi: 6-0
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off mücadelesi veren Dörtyol Esnaf Spor, Defne 2013 Spor´u 6-0 mağlup etti. Dörtyol 9 Ocak Stadında oynanan karşılaşmada, Dörtyol Esnaf Spor´u farklı galibiyete taşıyan golleri Akın Güler (3), Emre Erkin (2) ile Remzi Huylu attı. Bu galibiyetle Dörtyol Esnaf Spor, ligdeki puanını 45´e yükseltti ve grup ikincisi olmayı sürdürdü. Defne 2013 Spor´un ise 25 puanı bulunuyor.

Samandağ 7-1 galip
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden ve grupta liderliğini sürdüren Samanda Spor, Ekinci Spor´u 7-1 mağlup etti. Samandağ Stadındaki karşılaşmada, rakibini farklı skorla yenen Samandağ Spor, 46 puan ile grupta ilk sırada yer alıyor. Ligde 22 puanı bulunan Ekinci Spor ise tehlikeli bölgesinde yer alıyor.
Karaağaç Spor, Serinyol Spor´un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0 hükmen galip kapadı.
Play-Off hesapları yapan Armutlu Spor ise, Hatay Sümer Spor´u 7-0 mağlup etti ve puanını 39´a çıkartıp, gruptaki 5. sırasını korudu.

Karaağaç U 14 takımı şampiyonada
Hatay Amatör Küme U 14 Ligi Hatay Play-Off Baraj maçında da Karaağaç Spor, Kırıkhan Spor´u 3-1 mağlup etti. Karaağaç Spor´u galibiyete taşıyan golleri Emir Göl, Mehmet Bozoğlan ile Enes Akil Alkaç attı. Bu sonuçla Hatay Spor ile Karaağaç Spor U 14 takımları, Hatay´ı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

2. Amatör Kümede lider Güneylerspor
Hatay 2. Amatör Kümede mücadele eden Güneylerspor da, maç eksiği olmasına karşın grup liderliğini sürdürüyor. Altınçayspor´u 3-2´lik skorla yenen Güneylerspor, lig ikincisi Hatay Gençlerbirliğispor´un 1 puan önünde maç eksiğiyle lider durumda. Güneylerspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yakup Doğru, 'Her maç heyecanlı ve final havasında geçiyor. Takım, geçen sene eksik bıraktığını bu sene tamamlayacak. yapacaklar. İddialı bir takımız. Biz kendi işimize bakıyoruz. Futbolcularla birlikte takım ruhunu yakalayıp iyi çalışıp iyi motive olup oynuyoruz' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04