Taşkın koruması için ´inceleme´

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya´daki Bohşin ve Tanışma derelerine yapılması planlanan taşkın koruma tesisi için incelemede bulundu.

GÜNCEL 10.02.2021 16:29:40 0
Taşkın koruması için ´inceleme´

 

Antakya/SES
 Milletekili Çelik ve Antakya Belediye Başkanı Yılmaz´ın incelemesine, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci ve AKP Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen de eşlik etti. Yılmaz ve milletekili Çelik, inceleme sonrasında mahalle sakinleriyle sohbet ederek, Bohşin ve Tanışma mahallelerinde bulunan derelerine taşkın koruma tesisi için ihtiyaç duyulduğunu ve bu konuda gerekli çalışmaların yapılmasının planlandığını belirtti.
Milletvekili Çelik ve belediye başkanı Yılmaz, Kışlasaray Mahallesi´ndeki Atatürk Parkı´nda incelemede bulunup, parkta gezinti de yaptı. Belediye başkanı Yılmaz, Çelik´e, Atatürk Parkında yaptıkları güzelleştirme çalışmaları hakkında bilgi verdi, güzelleştirme çalışmalarının şehir genelindeki parklarda sürdürüldüğünü ifade etti. Çelik ve Yılmaz, Küçükdalyan Mahallesi´nde yapımı süren park çalışmaları ile Açıkdere, Bozhöyük, Bitiren, Avsuyu, Gökçegöz, Akcurun, Madenboyu ve Tanışma mahallelerinde okul ihtiyacını karşılamak üzere yer incelemesi de yaptı. Küçükdalyan Mahalle Muhtarı Ali Gazaloğlu ve belediye başkan yardımcısı İbrahim Sarı´nın da eşlik ettiği incelemede Yılmaz, Küçükdalyan Mahallesi´nde 5.000 metrekare büyüklüğünde, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, bank, çöp kovaları, güneş enerjili aydınlatma sistemi ve sulama sisteminin mevcut olduğu ayrıca 300 adet ağaç ekimi yapılan yeni parkta çalışmaların devam ettiğini belirterek, en kısa sürede parkı mahalle sakinlerinin hizmetine sunacaklarını söyledi.Açıkdere, Bozhöyük, Bitiren, Avsuyu, Gökçegöz, Akcurun, Madenboyu ve Tanışma mahallesine okul yeri incelemesine ise Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Bitiren Mahalle Muhtarı Halit Polat da eşlik etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00