Tazeaslan´dan, kulüplerin maddi sıkıntısına öneri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan´ın da katıldığı CHP Spor Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

GÜNCEL 13.01.2021 16:06:15 0
Tazeaslan´dan, kulüplerin maddi sıkıntısına öneri

Antakya/SES

 Cumhuriyet gazetesi spor yazarı Arif Kızılyalın´ın moderatörlüğünü yaptığı, Türk sporunun sorunları ve çözüm önerileri görüşüldüğü çevirim içi toplantıya CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut ile spor kulüplerinin temsilcileri de katıldı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, Tazearslan, CHP Spor Kurulu ailesinin buluştuğu toplantıda, spor kulüplerinin yaşadığı maddi sıkıntıları ve bu durumu iyileştirecek önerilerini paylaştı. Kılıçdaroğlu da Hatayspor´un elde ettiği başarılardan dolayı Tazearslan´ı ayrıca kutladı, Hatayspor´un başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Hatayspor´a tüm spor dallarında başarı diledi.
Öte yandan CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da, Hatayspor ile ilgili yaptığı yazılı değerlendirmede, 'Göz bebeğimiz Hatayspor´un başarısı bizleri gururlandırıyor. Şehrimizin takımı Hatayspor genel itibariyle güzel bir sezon geçiriyor ve başarısıyla bizi gururlandırıyor. Süper Lig´e yeni çıkan ekibimiz henüz ilk sezonda neler başarabileceğini gösterdi. Bu gidişat önümüzdeki süreçte daha da ileriye taşınacaktır. Üç büyüklerin sürekli şampiyon olma geleneği Trabzonspor, Bursaspor ve Başakşehir ile birlikte bozuldu. Zaman zamanda bazı Anadolu kulüpleri de şampiyonluk yarışına girdi. Bugün Hatayspor´a baktığımda aynı gücü görebiliyorum ve kısa sürede Hatayspor´un da şampiyonluk yarışı içerisinde yer alacağı ihtimalini görüyorum' ifadesine yer verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04