Teksöz, HESOB´a yeniden aday

Oda başkanlarıyla ‘birlik yemeğinde´ buluşan Teksöz, 2 Mayıs´taki genel kurulda yeniden aday.

EKONOMI 5.04.2018 11:25:45 0
Teksöz, HESOB´a yeniden aday

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, 2 Mayıs Çarşamba günü yapılacak genel kurulda başkanlığa yeniden aday olduğunu bildirdi.
İskenderun´da HESOB´un evsahipliğinde gerçekleştirilen ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik yemeği´nde Dörtyol, Erzin, Payas, Belen ve İskenderun´daki meslek odaları başkan ve yöneticilerine seslenen Teksöz, “Biz esnaf partisiyiz” dedi. Antakya Yeni Sanayi Sitesi salonunda yapılacak genel kurulda buluşma davetinde bulunan Teksöz, “Hatay genelinde 70 meslek odamızın genel kurullarını kendimize yakışan şekilde yaptık. Allah herkesten razı olsun. Bu birlik ve beraberlik sizlerin eseridir. Değerli dostlar kim ne derse desin. Biz ne A ne B ne de C partisindeyiz. Biz esnaf partisindeyiz. Hangi hükümet geldiyse biz esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini anlatmak için istişare içinde olduk. Hatay için güzel projeler var. Beni kucakladınız hep birlikte bu projeler içinde olacağız inşallah. 10 Nisan´da Antakya da, 12 Nisan´da Hassa´da 15 Nisan Kırıkhan´da sizler gibi oda başkanlarımızın huzurunda olacağız. Gece gündüz hizmetinizdeyiz” diye konuştu. Teksöz, oda yönetimleriyle buluşmaların Antakya, Hassa ve Kırıkhan´la sürdüreceklerini kaydetti.

Fırat: Devam edeceğim
Gecenin açılış konuşmasını yapan HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat da, görev yaptığı iki dönemde ‘biz´ yaklaşımını ilke edindiklerini söyledi. A.Kadir Teksöz´le abi-kardeş dostluğu ile çalıştıklarını, ancak zaman zaman nifak sokmaya çalışanlar, ayrıştırmaya çalışanların olduğunu kaydeden Fırat, “Allah şahidimdir, döndüm sırtımı görevime devam ettim. Bundan sonra da devam edeceğim. Bunu herkes böyle bilsin” ifadesini belirtti. Yeni dönemde de bu tablonun devam etmesi kararında olduklarını da sözlerine ekleyen Fırat, A.Kadir Teksöz´l devam kararı aldıklarını ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00