Teşkilattan Güven´e ‘teşekkür´ ziyareti

Yönetimdeki ayrışma bu ziyaretle suyüzüne mi çıktı?

SİYASET 1.10.2020 14:34:04 0
Teşkilattan Güven´e ‘teşekkür´ ziyareti

İskenderun/SES

CHP Arsuz İlçe Teşkilatı, tadilat çalışmaları tamamlanan yeni binasına taşındı. Yeni ilçe binasının düzenlenmesindeki harcamalara Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in verdiği kişisel katkıya ise yönetim kurulun üyeleri ziyaretle teşekkür etti.
CHP Arsuz İlçe Yönetim kurulundan bir grup, gençlik kolları başkanı ve iki meclis üyesinin katılımıyla Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven´i ziyaret etti. Arsuz belediyesi Karaağaç hizmet binasında gerçekleştirilen İlçe başkanı Mahmut Şirin´in katılmadığı ziyarete CHP Arsuz İlçe Başkanlığı yönetim kurulundan Yunus Çoğun, Tahir Yetkin, Gökhan Ünlü, Necati Ulus, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin, Gençlik Kollarından Kıymet Uçar, Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin, Hamdan Demirkan katıldı.
İlçe teşkilat başkan yardımcısı Tahir Yetkin paylaşımında ziyaretin açılan yeni binaya verilen desteğe teşekkür amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Yetkin, “İlçe yöneticilerimiz, genclik kolları ve meclis üyelerimizle birlikte Belediye başkanımız Sayın Asaf Güven´i makamında ziyaret edip, yeni açılan ilçe binamıza verdiği büyük desteklerden dolayı teşekkürlerimiz de bulunduk” dedi.
Başkan Asaf Güven ise ziyaretle ilgili, “CHP Arsuz Gençlik Kolları ve bir grup İlçe Yöneticisi ile Meclis Üyesi Arkadaşlarımızın belediyemize gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederim” paylaşımı yaptı.
Ziyarete katılanlar isimler ve ziyaretle ilgili paylaşım metni, CHP Arsuz´da ilçe başkanı ve bir grup yönetim kurulu arasındaki tartışma ve yönetimdeki ayrışmanın suyüzüne çıkması olarak gösterildi. CHP İlçe teşkilat binasının değişikliğinde yapılan harcamaların karşılanmasıyla ilgili sosyal medya üzerinden devam eden suçlamaların ardından yönetim içindeki ayrışmanın da bu ziyaretle görünür hale geldiği ifade ediliyor.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22