TFF kayıtlarında kulüp başkanı Özbilen

İskenderun FK

SPOR 15.10.2020 09:50:12 0
TFF kayıtlarında kulüp başkanı Özbilen

İskenderun/SES

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderun Futbol Kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre kulüp merkezi Erzin görünüyor. Kulübün İskenderun´da hiçbir yetkili bulunmadığı biliniyor. Takım hakkındaki birçok bilgi İskenderun dışındaki kentler veya sosyal paylaşım sitesi üzerinden alınabiliniyor. Şeffaflık bulunmayan İskenderun FK´nin kulüp başkanı ise federasyon kayıtlardında Önder Özbilen olarak görünüyor.

FK´den 4 transfer
Öte yandan Bögesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Sporlu Fırat Kaya´yı (20) renklerine bağladı. Kulüp, 4 futbolcuyla transfer sözleşmesi imzaladı. Bir buçuk aydır İskenderun Futbol Kulübü ile antrenmanlara çıkan ve kampa dahil edildiği belirtilen futbolcular arasında yer alan Fırat Kaya ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. İskenderun FKnin Diyarbakır´dan Emre Hasan Balcı (33) ile Keçiörengücü Spor´dan Oğuzhan Erdoğan´la (24) da sözleşme imzaladığı açıklandı. İskenderun FK´nin, Altınordu Spor´un alt yapısında filiz lisansı çıkan Bornova Yeşilova´da forma giyen Ömer Turan´la (20) da profesyonel sözleşme imzaladı.

Belediyenin maddi kaynakları külübe
Öte yandan Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor´a geçen yıl yaptığı harcamanın, yasanın öngördüğü rakamın üzerinde olması nedeniyle denetim kurulu üyeleri belediyenin hesaplarına şerh düşerken, yönetim profesyonel lige de kaynak ayırıyor. Belediyelerin amatör kulüplere yardımcı olabilirken, profesyonel kulüplere maddi katkıda bulunması yasaya göre mümkün değil. İskenderun Belediyesi, İskenderun FK´nin barınma ve yemek giderleri gibi birçok giderini belediye bütçesinden gibi karşılamayı sürdürürken, gençlik ve spor müdürlüğüne ait stadın yapımı için de kaynak kullanacak. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'Profesyonel ligde mücadele eden İskenderun Futbol Kulübümüz elde ettiği başarılar bizleri mutlu etmektedir. Daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için sezon öncesinde tesislerimizin tadilatını yaptırarak kulübümüze teslim ettik. Stat konusunda da bir firma ile anlaştık. İskenderun Beş Temmuz Stadının zeminini en yakın zamanda futbola elverişli hale getirip bizlere teslim edecekler. İskenderun FK´nin 1 Kasım günü Yozgat Spor 1959 futbol kulübü ile yapacağı karşılaşmayı İskenderun Beş Temmuz Stadında oynatacağız. Bu karşılaşmaya 1.000 civarında taraftar alacağız. Taraftarların desteği ile takımımızı daha iyi yerlere taşıyacağız' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04