Tiyatroculardan oyunlu destek

‘Hisse-i Şayia´ adlı tiyatro oyununu dün akşam İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı´nda sahnelemek üzere Hatay´a gelen İstanbul Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efilloğlu ile beraberindeki tiyatro ve sine

GÜNCEL 7.03.2018 10:27:34 0
Tiyatroculardan oyunlu destek

Konuklarını Hatay Valiliği Abdurrahman Melek Toplantı salonunda kabul edip, onlarla sohbet eden Vali Ata, Hatay´ın eski çağlardan bu yana insanların huzur içinde yaşadığı bir kent olduğunu, bütün inanç, kültür ve medeniyetlerin buradan geçtiğini, medeniyetler beşiği Hatay´da misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hatay Valisi Ata, “20 Ocak 2018´de TSK´nın başlattığı Zeytindalı Harekatı dolayısıyla adeta ilimiz ziyaretçi akınına uğradı. Aklınıza gelebilecek her kesimden vatandaşımız buraya destek olmak amacıyla akın etti. Sınırları açsak herkes Afrin´e gitmek istiyor. Bunları görmek bizi çok mutlu ediyor, aynı zamanda moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Gerek TSK, gerekse geride görev yapan bürokratlarımız askerimizin başarılı olması için her türlü çalışmayı yapıyor. TSK´da bu harekatta çok hassas davranıyor. Şu ana kadar bir sivil vatandaşa bile zarar verilmedi. Bu vesileyle sizleri de burada görmekten, buralara kadar gelerek verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum' dedi

İstanbul Şehir Tiyatroları Müdürü Efillioğlu ve beraberindeki sanatçılar da Zeytin Dalı Harekatına verdikleri desteği ve mehmetçiğin başarısı için gönüllerinin onlarla beraber olduğunu göstermek amacıyla geldiklerini belirtti.

Yasadışı sınır geçişinde 930 kişi yakalandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı´nda önceki gün yapılan hava ve kara operasyonlarında 77 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildiği açıklandı. Genelkurmaş Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda, 'Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2.872 olmuştur. Hava harekâtı ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen kara harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir' if adesine yer verildi.
TSK, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından 05 Mart 2018 tarihinde, Türkiye-Suriye sınırında, Suriye´den Türkiye´ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 930 kişinin yakalandığı da açıklandı.

Muhtarların ´Zeytin Dalı´ ziyareti

Zonguldaklı muhtarlar Şükrü Kılıç başkanlığındaki heyetle Hatay Valisi Erdal Ata´yı ziyaret etti. Muhtarların ziyaretine Hatay Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Güçlü ve beraberindeki muhtarlar da katıldı. Muhtarlar, ziyaretle Zeytin Dalı Harekâtı´nda görev yapan mehmetçike desteklerini iletti. Muhtarların nezaket ziyaretine teşekkür eden vali Ata, daha önce görev yaptığı Zonguldak´taki muhtarlar ın heyet olarak ve Hatay Muhtarlar Federasyonu ile birlikte Hatay´da ağırlamaktan ve göstermiş oldukları kadirşinaslık dolayısıyla memnuniyet duyduğu ifade etti ve teşekkür etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, muhtarlar da vali Ata´ya yoğun gündeminde kendilerine zaman ayırması ve kabulünden dolayı teşekkür ederek, dualarının ve gönüllerinin mehmetçikle beraber olduğunu ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57